Затишок мангрових лісів: Новий рік на курорті The Oberoi Beach Resort, Al Zorah

ПОДЕЛИТЬСЯ
Тепло й релаксація в еміраті Аджман
ПОДЕЛИТЬСЯ

Під час зимової відпустки ідеальний відпочинок можна запланувати не лише на засніжених схилах, а й поблизу теплих мангрових лісів, що пропонують спокій і затишок. Вишуканий курорт The Oberoi Beach Resort, Al Zorah, розташований в еміраті Аджман, Об’єднані Арабські Емірати, пропонує зустріти Новий рік саме в такій атмосфері. Напередодні знакової дати була до того ж розроблена програма святкового сезону. Про майстер-класи, спа-процедури та урочисті заходи на курорті розповідає L’Officiel Online.

Святкова атмосфера та активний відпочинок

У захопливому очікуванні свят гості The Oberoi Beach Resort, Al Zorah матимуть змогу заздалегідь відзначити новорічний сезон. Наприклад, за чашкою чаю в скляному ресторані Vinesse, локація якого «відбивається» у водяній гладі, наче переносячи відвідувачів в задзеркалля. А також — у затишній атмосфері простору The Library, де зможе зібратися вся родина й відчути себе героями різдвяних казок. Ця локація, хоч і не пропонує панчоху для подарунків над каміном, а втім, зачаровує краєвидом на лагуну в супроводі чашки гарячого шоколаду. 

Для адептів активного способу життя увесь святковий сезон працюватиме гольф-клуб Al Zorah Golf Club, спроєктований Джеком Нікласом, одним із найвизначніших гольфістів в історії. Простір славиться неймовірною за розміром площею та ландшафтним полем для професійної гри в гольф із 18 лунками. 

Урочисті вечері 

Попрощатися з 2023 роком і поставити цілі на майбутнє гості зможуть на церемонії Vision Board. На ній відвідувачі матимуть змогу скуштувати авторські коктейлі, що тематично уособлюють побажання на новий рік. Після цього на гостей чекатиме створення карт бажань із мріями й цілями. 

Водночас напередодні Нового року в ресторані Aquario відбудеться гала-вечеря з кулінарними шедеврами, танцями упродовж святкової ночі, розважальною програмою і живими виступами. Наступного дня гостям курорту зовсім не потрібно буде поспішати: на них чекатиме довгий сніданок, що подадуть у будь-який зручний час дня. Ароматна кава й коктейль «Мімоза» — інгредієнти відпочинку, що допоможуть налаштуватися на радісний новий рік.

Різдво на курорті відзначатимуть 6 і 7 січня вечерями в ресторані Vinesse, де з нагоди свята створили спеціальне меню. Навіть на березі Перської затоки гості курорту зможуть відчути себе як удома з олів'є, оселедцем під шубою та запашними пиріжками.

Свято для дітей 

Різдво і Новий рік — це сімейні свята, отож The Oberoi Beach Resort, Al Zorah також подбав про заходи для юних гостей. Поринути в новорічні пригоди вони зможуть під наглядом турботливого персоналу в дитячому клубі The Oberoi Kids Club. Від ранку до вечора на дітей чекатимуть ігри й майстер-класи: прикрашання імбирних пряників різнобарвною глазур'ю, а початківці-архітектори зможуть спроєктувати власну різдвяну ялинку.

Релаксація у спа-центрі 

Навряд чи знайдеться більш вдалий час, щоб розслабитися та відновити сили, аніж наприкінці року. Спа-центр The Oberoi Beach Resort підготував із цієї нагоди святкові процедури, як-от масаж цукровим скрабом з ароматом кориці або скрабом з морської солі з нотками апельсина. Також для гостей забезпечать цілодобовий доступ до тренажерної зали, просторів для йоги, медитацій і настільного тенісу на свіжому повітрі.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).