Сорок героїв водночас: Prada представляє масштабний кампейн

Новини
03.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Серед них виконавець Трой Сіван
ПОДЕЛИТЬСЯ

Модний дім Prada представляє весняно-літній кампейн 2024, який покликаний утвердити позачасові цінності та індивідуальність особистостей. Так, у зніманні фотографа Віллі Вандерперре позували сорок героїв, зокрема відомий австралійський співак Трой Сіван.

Як зазначили в Prada, поєднання чорно-білих і кольорових світлин символізує протиставлення між одиничним та колективним. Інтимні, водночас елегантні портрети, зображають загалом 40 образів із колекції. Водночас сама процесія зі стількох облич відображає як і концепцію модного показу, так і ширший діалог моди. «Prada нагадує нам, що професія моди є колективною», — йдеться в стейтменті.

Моделями виступили як відомі обличчя в індустрії, так і нові, як-от Міка Арганьярас, Лексі Болінг і Джулія Нобіс. Крім того, чоловічу частину знімання очолили друзі Prada Трой Сіван, а також актори Келвін Гаррісон-молодший та Гарріс Дікінсон. Їхні спільна приналежність до кіно втілює паралель із модою: ці дві індустрії можуть бути одночасно колективною й індивідуальною справою. 

Читайте також: Що в моді: 7 головних трендів першого півріччя 2024.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).