SPA-догляд для ніг, рекомендований Асоціацією подологів України: лінійка Foot Professional Care від Mr.SCRUBBER

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ритуали догляду за ніжками — це не лише необхідне очищення, зволоження та відновлення шкіри, а й безцінні моменти відпочинку, можливість побути в гармонії з собою. Mr.SCRUBBER пропонує професійну лінійку для домашнього SPA-догляду Foot Professional Care. Вона робить ніжки неймовірно легкими і ніжними, дарує насолоду від використання та результату. У лінійці представлено шість засобів для комплексного догляду за шкірою стоп і ніг. 

Масажний гель для ніг і стоп з ментолом і кінським каштаном створений для максимальної легкості, усунення набряків і втоми після важкого дня.

Скраб для ніг делікатно відлущує, м'яко полірує шкіру, запобігає появі загрубінь.

Гель-кератолітик розроблений для видалення загрубілої шкіри та натоптнів. Засіб, який швидко приведе до ладу стопи, збереже їх м'якість і шовковистість. Зволожувальний крем для стоп живить, пом'якшує стопи, запобігає їх швидкому загрубінню.

Антибактеріальна олія для кутикули та нігтів для м'якості й еластичності кутикули, як ефективна профілактика швидкого загрубіння, подразнень і почервонінь ніжної зони.

Освіжаючий спрей з олією м'яти і ментолом, щоб свіжість після домашніх spa-процедур тривала якомога довше.

Завдяки своїй потужній дії засоби швидко отримали визнання серед покупців і стали однією з найзапитуваніших лінійок бренду. Окрім того, нещодавно серія Foot Professional Care від Mr.SCRUBBER отримала також рекомендацію Асоціації подологів України. Лінійку бренду представляють виключно якісні продукти, створені в Україні!

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).