Марина Абрамович випустила колекцію для догляду за шкірою, натхненну її методом довголіття

Новини
11.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Перформерка Марина Абрамович втілила принципи свого методу довголіття в новій колекції засобів для догляду за шкірою, розробленій спільно з лікаркою-психотерапевткою Нонною Бреннер. 

За словами Абрамович, її метод довголіття – це стиль життя і філософія, яка підкреслює важливість життя в гармонії з природою. Він ґрунтується на переконанні, що справжня краса та життєва сила походять від цілісного догляду за собою. Кожен продукт розроблений у Швейцарії у співпраці з лікаркою-психотерапевткою Нонною Бреннер та центром, розташованим на березі Фушль-ам-Зее в Австрії. Склад засобів є натуральним та розробленим лікаркою для художниці протягом їхньої 20-річної дружби. 

Асортимент продукції включає лосьйон для обличчя, який діє як очищувач, відлущувач і зволожувач в одному флаконі, і був розроблений на основі зволожуючих рослинних компонентів, ефірних олій, вітаміну С, гіалуронової кислоти, білого хліба та білого вина. У колекції є три різних типи рослинних крапель, створених з урахуванням їхніх енергетичних, імунізуючих та антиалергенних властивостей. 



«Мої рецепти цих натуральних продуктів, які ми запускаємо, зосереджені на філософії зцілення через природу, – каже доктор Бреннер. – Вони наново відкривають забуті ритуали та знання минулого, пов'язані з красою та здоров'ям, а в основі кожного продукту лежить довголіття. Простіше кажучи, це все про красу всередині та зовні».

Лімітована серія випущена в упаковці, особисто розробленій Мариною Абрамович, з відбитками пальців художниці, а також докторки Нонни Бреннер. 

Читайте також:Баррі Коеган у жіночому костюмі Stella McCartney, а Марго Роббі більше не Барбі: образи червоної доріжки премії Govenors Awards



ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).