Дайана Росс – героїня нової кампанії Saint Laurent

Съемка
11.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
В об’єктиві Девіда Сімса
ПОДЕЛИТЬСЯ

Saint Laurent представили нову рекламну кампанію. Її героїнею стала Дайана Росс — культова співачка та акторка, володарка «Греммі» та «Золотого Глобусу». Дебютним кадром рекламної кампанії поділився Ентоні Ваккарелло, креативний директор бренду.

На знімку знаменитість з’явилася в чорній максі сукні з відкритими плечима, що ввійшла в колекцію Saint Laurent весна — 2024. Образ Дайани доповнює яскравий макіяж та укладка в властивому для співачки стилі.

Автором нового знімання виступив Девід Сімс, який співпрацює з Saint Laurent майже щосезону. В об’єктиві фешн-фотографа для бренду вже були помічені Девід Бекхем, Ленні Кравець, режисер Джон Вотерс, Кіану Рівз та інші знаменитості.

У 1980-х роках Дайана Росс була близькою приятельною Іва Сен-Лорана. Співачка відвідувала покази бренду та з’являлася на сторінках глянцю в образах Saint Laurent. Дайана та Ів не раз були помічені разом поза модними шоу: на знімку 1980 року, знятого в клубі Club 78, пара танцює та обіймається разом.  

Дайана Росс — 79-річна співачка, авторка хіта Endless Love, саундтреку до однойменного фільму. Не дивлячись на касовий провал стрічки, пісня зайняла перший рядок в рейтингу Billboard, де протрималася дев’ять тижнів. Пісня стала другим бестселер-треком у США в 1981 році.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).