Образ дня: Дуа Ліпа у червоній сукні Prada на Critics Choice Awards

Новини
15.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Багатошаровість троянд
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сезон нагород у розпалі — і знаменитості продовжують демонструвати вишукані образи на червоних хідниках, зокрема на вчорашній Critics Choice Awards. Серед них співачка Дуа Ліпа, яка з’явилася в червоній сукні Prada на церемонії в Лос-Анджелесі. 

Стилізацією образу займався Лоренцо Посокко, стиліст виконавиці, що працює над її луками, як на урочистих заходах, так і на зніманнях. Серед останніх виходів виконавиці, які він стилізував — чорна сукня-бюстьє Schiaparelli в силуеті русалки з «позолоченими» кісточками на «Золотому глобусі» 2024. Цей фасон також прикрасив сукню Prada на Critics Choice Awards, що своїм дизайном нагадує шари троянд.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений Critics Choice (@criticschoice)

Гармонічно образ доповнила зачіска співачки — темно-червоне волосся, яке імітувало відтінок вбрання, було напівзібране й напіврозпущене. Ансамбль також склали сережки срібні сережки Tiffany & Co. авторства ювелірного дизайнера Жана Шлюмберже.

На церемонії нагородження Critics Choice Awards пісня Дуа Ліпи була представлена в категорії найкраща пісня до фільму. Співачка зіграла Барбі-русалку у фільмі «Барбі», а її саундтрек до стрічки Dance the Night був одним із номінантів. Загалом стрічка про ляльку Mattel здобула 6 нагород, зокрема пісня I’m Just Ken стала лауреатом у категорії найкраща пісня до фільму.

Читайте також: Баррі Коеган у жіночому костюмі Stella McCartney, а Марго Роббі більше не Барбі: образи червоної доріжки премії Govenors Awards.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).