Знайомтесь, Джеремі Аллен Вайт — зірка Calvin Klein і серіалу «Ведмідь»

Статьи
18.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Улюблений шеф-кухар з екранів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сьогодні ім’я Джеремі Аллена Вайта гучно звучить в кіноіндустрії та поза її межами. По-перше, напередодні роль шеф-кухаря Кермі у схваленому критиками й глядачами серіалі «Ведмідь» принесла йому нагороди «Золотий глобус», Critics Choice Awards та «Еммі». По-друге, він став новою зіркою білизняного кампейну Calvin Klein, що своєю чергою став справжнім гітом. 

Наразі актора сміливо можна назвати одним із найбільш обговорюваних і популярних молодих облич в індустрії. Крім того, вже сьогодні, 18 січня, в український прокат виходить трилер із його участю «Залізний кіготь». L’Officiel Online розповідає головне про Джеремі Аллена Вайта — від любові до танців, ролі у «Безсоромних» до акторського прориву у «Ведмеді».

Джеремі Аллен Вайт у серіалі «Ведмідь» 

До кіно й серіалів у житті Джеремі Аллена Вайта були танці, навіть кілька видів. У юності уродженець Брукліну займався джазовими, балетними напрямами й чечіткою. Сьогодні він називає їх «медитацією» на знімальному майданчику, зокрема часто після фільмування сцен він вибиває чечітку. Як актор розповів в інтерв’ю у Variety, його агенти, колеги та асистенти завжди допитувалися: «Що там відбувається?». «Я точно не знаю, але я танцюю чечітку», — відповідав Джеремі Аллен Вайт. «Не знаю чому, але танцюю».

Після танцювальної програми зірка серіалу «Ведмідь» починає відвідувати театральні заняття, що із часом призвело до першої кінопояви. За словами актора, тоді його дитяча версія вважала танці несерйозним заняттям. Зрештою, його акторський дебют відбувся у фільмі «Швидкість життя» про знудженого підлітка, який краде відеокамери туристів і занурюється у фантазії з допомогою відзнятого. Фільм дебютував на 64-му Венеційському кінофестивалі, що, безумовно, непогано для юного актора.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений Calvin Klein (@calvinklein)

Протягом років він отримує епізодичні й невеликі появи у фільмах і серіалах, аж поки не здобуває перший акторський джекпот у вигляді ролі Філіпа «Ліпа» Ґаллагера у телесеріалі «Безсоромні». Заради знімань 18-річний Джеремі Аллен Вайт переїжджає до Нью-Йорку, де не мав на той час жодних знайомих і нерідко почував себе самотнім. 

Історія про складну й незаможну, але сповнену своєрідної любові сім’ю у «Безсоромних» тривала десять років — із 2011 року до 2021 року. Разом із героєм, який із проблематичного підлітка стає батьком, актор пережив особисту трансформацію. У реальному житті він також став батьком — разом із колишньою дружиною та акторкою Еддісон Тімлін у них народилися дві доньки.

Джеремі Аллен Вайт у серіалі «Безсоромні» 

Довгий період Джеремі Аллен Вайт був лише Філіпом Галлагером, тож сумніви про подальшу акторську кар’єру не забарилися. Проте нова й знакова роль невдовзі з’явилася на горизонті. Шоуранер Крістофер Сторер і кастинг-директорка Джині Бахарах запропонували актору зіграти неспокійного шеф-кухаря Кармена «Кермі» Берзатто у серіалі «Ведмідь». Згідно з сюжетом, молодий герой повертається з авторитетного ресторану в сімейну забігайлівку італійських сендвічів із яловичиною. Він бореться сам із собою, зі своєю невпевненістю й острахами, а також із власною командою, яка не звикла до нових умов, і за одно з сім’єю. Це був другий акторський джекпот Джеремі Аллена Вайта — роль, яка зробила його місце яскравим на голлівудській карті.

Джеремі Аллен Вайт у серіалі «Ведмідь» 

Сьогодні в досьє актора — 9 професійних нагород і 16 номінацій, більшість з яких він здобув завдяки шоу «Ведмідь». Серіал уже два літа поспіль залишається «найгарячішим», а продовження хаосу на кухні чекають безліч глядачів. Ба більше, завдяки шоу навіть збільшився попит на італійські сендвічі з яловичиною. Стиль головного героя Кермі, як і самого Джеремі Аллена Вайта, продовжує очолювати хедлайни у ЗМІ, а вірусний білизняний кампейн для Calvin Klein ще більше збільшив популярність актора. На горизонті актора уже перебувають нові великі проєкти, прем’єра одного з яких, стрічки «Залізний кіготь», вже відбулася в Україні.

 

Джеремі Аллен у фільмі «Залізний кіготь»

Разом із Заком Ефреном і Гаррісом Дікінсоном він перевтілився в представників династії реслерів Фон Еріхів із 70-90-х. Для трансформації в образ кожному з них довелося набрати м’язову масу, зокрема Джеремі Аллену Вайту — 10-12 кілограмів. Далі більше — тож які нові амплуа актора ми побачимо в майбутньому, дізнаємося вже невдовзі. 

Читайте також: Що потрібно знати про Пола Мескаля, обличчя Gucci й номінанта «Оскар».

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).