Вийшов перший трейлер документального фільму Шайа ЛаБафа

Новини
12.04.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Прем’єра фільму «LoveTrue», що відбудеться на фестивалі Tribeca Film, є однією з найочікуваніших кіно-подій року. Режисером виступила Альма Гарель з Ізраїлю, а виконавчим продюсером – актор Шайа ЛаБаф.  Фільм знімали на Алясці, Гаваях та у Нью-Йорку, а сюжет «LoveTrue» розвивається навколо трьох любовних історій. Альма, за словами ЛаБафа, проявила себе як блискучий режисер, який використовує

ПОДЕЛИТЬСЯ

Screen Shot 2016-04-12 at 14.43.14

Прем’єра фільму «LoveTrue», що відбудеться на фестивалі Tribeca Film, є однією з найочікуваніших кіно-подій року. Режисером виступила Альма Гарель з Ізраїлю, а виконавчим продюсером – актор Шайа ЛаБаф.  Фільм знімали на Алясці, Гаваях та у Нью-Йорку, а сюжет «LoveTrue» розвивається навколо трьох любовних історій. Альма, за словами ЛаБафа, проявила себе як блискучий режисер, який використовує психодрами для зцілення та прозріння. «Спочатку вона змушує вас відчути себе в безпеці, а потім вивчає ваше життя та ділиться тим, як вона його переосмислила. Її творчість дуже спонтанна, вона веде вас та перетворює фантазії в реальність», — додає продюсер.

Показ відбудеться 15 квітня.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).