Born in Ukraine: 4 українські бренди, з якими познайомилася редакція L`Officiel Online в січні

Тренды
19.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Січнева добірка редакції L'Officiel Online
ПОДЕЛИТЬСЯ

Редакція L'Officiel вкотре знайомить читачів з українськими брендами. Сьогодні ми публікуємо вже дев'яту частину нашої щомісячної рубрики Born in Ukraine. З часу заснування добірки ми продовжуємо запевнюватися, що в Україні товари не виробляються, а народжуються!

L`Officiel Online планує і надалі розповідати про якісні продукти, які виробляються на території нашої держави попри загрозу постійних обстрілів і ракетних ударів. Редакція підготувала нову добірку з чотирьох українських брендів, у які ми закохалися цього січня. Нижче — товари, які ви можете купувати, аби підтримати внутрішню економіку країни, поповнити свій гардероб та отримати максимум позитивних емоцій.

YASNA

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

YASNA — молодий український бренд одягу, натхненний стилем 90-х, заснований під час повномасштабного вторгнення у 2023 році. У модернізованому виконанні марка прагне створювати одяг поза часом, який не вийде з моди та стане вдалим доповненням будь-якого гардеробу.

Бестселером бренду є футболки з видатними сценами кінострічок та фотографіями селебріті тих часів. «Кожна футболка розкриває характер жінки, її ранковий ритуал, час присвячений собі. Ми всі різні і в цьому наша краса та сила. Один день ми наповнені енергією і готові бігти, займатись спортом і робити тисячу справ одночасно, а в інший день ми просто хочемо поспати до обіду та танцювати в ванній кімнаті», — ділиться засновниця бренду Анастасія.

За дуже короткий час бренд завоював серця дівчат та жінок не тільки в Україні, а й в світі. Одяг YASNA представлений у шоурумах в Києві та Барселоні. Головною задачею Анастасії було зібрати близьку по духу команду та разом, незважаючи на скрутні умови працювати, створювати, надихати. Зараз в команді YASNA над кожним виробом вручну працюють кравчині зі Cлов’янська та Донецька, як і сама засновниця, що ще раз переконує в тому, що Схід нашої країни наповнений талантами, творчістю та стилем.

У колекціях бренду представленні сукні з комірцями, жакети, костюми, і вже скоро YASNA представить домашню колекцію одягу.

«Принцеса Діана була великою шанувальницею повсякденних образів з акцентами на деталях, тому саме вона надихнула нас на горох та комірці в літній та осінній колекціях. Це один із прикладів, як ми шукаємо натхнення на створення наших речей», — розповідає Анастасія.

Зручність, елегантність та вишуканість — основа, яку плекає YASNA.

MarkoSoli Jewelry

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

MarkoSoli — це сімейний ювелірний бренд, заснований у Львові. Поєднуючи майстерність та багаторічний досвід з сучасними ювелірними трендами, бренд випускає авторські колекції. Кожна прикраса MarkoSoli виготовляється вручну та має власну історію, про яку неодмінно захочеться розповідати. Для створення своїх колекцій, бренд використовує золото, срібло та дорогоцінне каміння.

"Історія нашого бренду почалась більше 20 років тому із невеличкої майстерні-магазину, де мій дідусь власноруч виготовляв ексклюзивні прикраси. Справу продовжили мої батьки, а зараз ми, разом із братом, перейняли цей досвід. Ми пишаємось нашим брендом та продовжуємо розвивати його", — співвласниця Соломія Панчишин.

Минулого року бренд MarkoSoli спільно із українським пригодницько-історичним фільмом Довбуш створив колекцію срібних ювелірних виробів. Кожна прикраса поєднує автентичні українські орнаменти із сучасними і сміливими формами.

Особливе місце посідає колекція прикрас «Вільна», в основі якої колосок пшениці, як символ української незламності та відродження. «Вільна» — це про свободу в всіх сенсах. Про прагнення бути сміливою та незалежною у своєму виборі та у виборі себе.

A.Mi

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український бренд жіночого одягу та аксесуарів A.Mi презентував нову колекцію Pervisna. Ідея  лінійки від дизайнерки Анни Міщенко відображає чотири архетипи, втілені у жіночих образах, — правительку, мислительку, чаклунку та кохану. За словами Анни, колекція заснована на архетипних фігурах відомого психоаналітика Карла Юнга, а їх модерне втілення бренд бачить у характері сучасних українських жінок.

«Основне послання нової колекції — це бажання підкреслити в жіночому образі первісну натуру. Її волю, силу, здатність бути ніжною, люблячою і вкрай стійкою водночас. За основу нової лінійки була взята концепція всесвітньо відомого психоаналітика Карла Юнга, який у своїх роботах пояснює суть і природу архетипів.

Однак ця колекція, перш за все, присвячена українським жінкам. Жінки України сьогодні є символом первісної сили. Вони здатні боротися, піклуватися про дітей, вони рятують життя, волонтерять, працюють і беруть на себе відповідальність за важливі зміни в країні. Це щире захоплення бренд A.Mi висловлює в своїй роботі», — говорить дизайнерка Анна Міщенко.

A.Mi — київський бренд, що працює в преміумсегменті: усі моделі відшиваються на власному виробництві з якісних натуральних тканин. Впізнаваним почерком бренду є елегантні, класичні образи. Нова колекція Pervisna вже доступна для замовлення в інтернет-магазині бренду.

Color Solutions

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Color solution — дуже молодий український бренд. Попри це, за неповний рік роботи встиг закарбувати історію сучасної України в неповторних дизайнах шовкових хусток та створити цілу серію квіткових дизайнів. Ціль бренду — створити неперевершений аксесуар найвищої якості та змісту, допомогти жінкам набути індивідуальний та неповторний стиль. 

Дизайни хусток-гордість бренду, створені талановитою Марією Фаєрмарк. Color solution піклується якістю своїх виробів, застосовує преміальний натуральний шовк, ручний підшив та подарункове пакування.

 

Читайте також: Born in Ukraine: 6 брендів, якими ми поповнюємо wish-list в цьому листопаді

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).