Інфлюенсерка Саша Фукс розповідає L’Officiel Online про моделінг, творчий шлях та пошук натхнення

Интервью
24.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

За інстаграм-сторінкою Саші Фукс стежать майже 250 тисяч користувачів. Інфлюенсерка розпочинала свою кар’єру як модель, а вже згодом захоплення модним світом стало приводом для ведення fashion-акаунту в Мережі. L’Officiel Online поговорили з Сашею про моделінг, блогерський шлях та бренди, у яких дівчина шукає натхнення.

Як розпочалась ваша кар’єра та чому саме мода?

Моя кар'єра та вибір напрямку були вкорінені ще з дитинства, я завжди відчувала непереборне покликання до світу моди. У дитинстві я була дуже артистичною дівчинкою, любила придумувати незвичайні вбрання та виступати на уявній сцені для моїх батьків. Я їм дуже вдячна за безмежну любов та підтримку всіх моїх творчих проявів.

Коли мені було лише 14 років, я сміливо розпочала шлях модельної кар'єри. Це було перше знайомство з реальним світом моди. Але, незважаючи на мою пристрасть до цього світу, коли мені виповнилося 17, я почала новий етап у своєму житті - вступила до університету, що забрало велику частину мого часу, і зосередила увагу на навчанні.

У цей період, коли я балансувала між навчанням та особистим життям, я також зустріла свого колишнього чоловіка та стала матір'ю прекрасної донечки. Ці нові обов'язки та ролі змусили мене призупинити свою активність в модельній сфері на деякий час.

Проте моє захоплення моделінгом ніколи не згасало, але просто змінило свою форму. З моменту, коли я повернулася до активного творчого процесу, я відчула, що моє покликання тепер полягає в інфлюенсерстві. Ця роль дозволяє мені виражати себе через моду, спільноту та красу, інспірувати й ділитися своїм стилем з людьми по всьому світу.

Які труднощі ви зустрічали на своєму шляху та як ви проходили крізь них?

На самому початку мого блогерського шляху було надзвичайно складно стояти на варті своїх переконань, ігнорувати осуд та критику з боку оточуючих.

Війна надзвичайно змінює людей, і я, на жаль, не була винятком. У силу обставин мені довелося покинути Україну та перебратися до Європи, так само, як тисячам українців. Це зустріч з новими викликами, які вимагали від мене великої сили духу та сміливості для того, щоб відкрити нові двері та будувати своє майбутнє заново. Адаптація - це важко, це почати життя спочатку.

Кожен виклик, з яким я зіткнулася, став для мене можливістю для особистого зросту та розширення. Я зрозуміла, що навіть найважчі випробування можуть стати тим паливом, яке підтримує мою мотивацію. Бо чим нижче ми падаємо, тим сильніше відштовхуємось та вище підіймаємося.

Чому саме fashion-блогерство?

Мій вибір був обумовлений не тільки моєю пристрастю, але й переконанням, що робота повинна приносити задоволення. Я завжди вірю у силу виразу «зроби хобі своєю роботою і тобі не доведеться працювати ні дня», і це стало справді моїм випадком. Можливість займатися тим, що я люблю, кожен день - це найбільш привабливий аспект для мене. Коли робота стає не просто обов'язком, а тим, що наповнює моє серце та втілює мрії. Я пишаюсь тим, з якими світовими брендами я працювала, і розумію що це тільки початок.

Поділіться своїми улюбленими брендами.

Saint Laurent, Dior, Loewe, Chanel, Khaite і Prada завжди захоплюють мене своєю неповторною естетикою та витонченістю. Вони втілюють в собі вічність і бездоганність, при цьому зберігаючи жіночність та сексуальність. У них я знаходжу натхнення для своїх майбутніх публікацій, закохуюсь в них знову й знову!

Чи відчуваєте ви відповідальність як блогерка і як ви це усвідомлюєте?

Це усвідомлюється в кожному моєму рішенні та дії. Я завжди прагну бути чесною та автентичною перед своєю аудиторією, і тому обираю співпрацю лише з брендами, які відповідають моїм інтересам і цінностям.

Які ваші плани на майбутнє у професійній сфері?

Завжди прогресувати, вірити в себе і з легкістю втілювати будь-що! Також відчуваю, що настав час поділитися своїми знаннями з широким колом людей. З радістю оголошу, що вперше в житті я запускаю свої консультації щодо створення якісного особистого бренду в соціальних мережах.

Я розумію, наскільки складно починати та як важлива підтримка, а головне - корисні знання, які можуть прискорити та поліпшити процес розвитку. Мої плани - безмежно ділитися своїми унікальними прийомами та допомагати людям перетворювати свої мрії на реальність! Якщо ви прагнете якісно побудувати свій особистий бренд, розвивати соціальні мережі, співпрацювати зі світовими брендами, стати фінансово незалежними та сповненими впевненості в собі, подолати страхи та отримати магічний поштовх, я працюватиму разом з вами.

 

Фотограф: Elya Saiapina

Мейкап: Frederica Pistons 

Стиль: Sasha Fuks

PR: Liubov Liubinovska

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).