Кім Кардаш’ян — нова амбасадорка Balenciaga

Новини
23.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Партнерство тривалістю кілька років
ПОДЕЛИТЬСЯ

Balenciaga продовжує розширювати коло офіційних представників. Напередодні модний дім представив нову амбасадорку — Кім Кардаш’ян, відому медіаперсоналію й співзасновницю бренду Skims.

У межах оголошення Balenciaga також презентувати портрет знаменитості, створений британським фотографом-документалістом Платоном. Призначення до того ж стало офіційним утвердженням довготривалої співпраці Кардаш'ян із домом.

Протягом багатьох років знаменитість ставала моделлю на показах Balenciaga, як-от взяла участь у 51-му кутюрному шоу, знімалася в кампейнах, а також стала супутницею креативного директора Демни Гвасалія на Met Gala 2021 у кастомному вбранні його авторства. З новим призначенням вона поповнює «сім’ю амбасадорів дому, що включає акторів Ніколь Кідман, Мішель Єо, Ізабель Юппер і Кріта Амнуайдечкорна». 

За словами Кім Кардаш’ян, дизайни Balenciaga упродовж років залишаються частиною її образів, а деякі з них склали найзнаковіші модні моменти. «Цей історичний модний дім поєднує в собі сучасність, майстерність та інноваційний підхід до дизайну під керівництвом Демни», — говорить знаменитість. «Для мене ці довготривалі відносини побудовані на взаємній довірі та прагненні робити те, що правильно. Я з нетерпінням чекаю нового етапу для бренду й можливості стати його амбасадором».

Читайте також: Знайомтесь, Джеремі Аллен Вайт — зірка Calvin Klein і серіалу «Ведмідь».

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).