Сила делікатності: the COAT by Katya Silchenko презентує денімовий дроп PURITY

Новини
31.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Комфорт у поєднанні з сексуальністю
ПОДЕЛИТЬСЯ

The COAT by Katya Silchenko розпочинають новий модний сезон і представляють денімовий дроп PURITY. Лейтмотив цієї колекції — оновлення й переосмислення себе як всередині, так і зовні. Життєві прагнення до рівноваги й балансу втілюються в нових айтемах, як-от у денімових фактурах: «піке» з жакардовим плетінням та тканині під назвою «сінель».

До дропу також увійшли напівпрозорі сукні, делікатна білизна та тонкий кашемір. «Ідею цього дропу я розробляла вже давно, але створити його з класичного деніму було б занадто просто для нас, бо ми прагнули підкреслити через структурність тканин об'ємні балун-плечі й силуети колекції», — говорить Катя Сільченко, дизайнерка та креативна директорка the COAT. Так, команда поринула в пошуки фактур, що розкривають форми дропу максимально виразно. 

«Місяці комунікації з фабриками та виставками Premiere Vision Paris та Milano Unica дали свої результати», — каже Катя Сільченко. Делікатність, лаконічність і ніжність втілилися також в новому кампейні бренду. «У нашому зніманні ми немов змиваємо все зайве, оголюючи сутність. Ми хотіли показати, що комфортні та базові речі можуть бути сексуальними, адже це відтворення внутрішнього стану», — говорить стилістка знімання Євгенія Скварська.

У межах сет-дизайну знімання було також представлене дизайнерське крісло, кастомізоване фактурною тканиною з колекції. Його можна буде побачити й замовити в шоурумі the COAT, дизайн якого, створений у співпраці з дизайнерами інтер’єру й декораторами, змінюється із релізом нових колекцій.

Читайте також: Образ дня: Олена Зеленська в The Coat на зустрічі з Бріжит Макрон

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).