Доповнення рутини: бренд Mr.SCRUBBER представив 5 нових масок для шкіри

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бренд Mr.SCRUBBER презентував маски для будь-якого типу шкіри обличчя для вирішення усіх проблем і нормалізації усіх станів. Б’юті-продукти привертають увагу оригінальним стильним дизайном, зручним пакуванням, приємними відтінками і м'якою кремовою текстурою. Максимальна концентрація активних інгредієнтів дозволяє відчути миттєвий «вау-ефект» уже після першого використання, а також насолодитися накопичувальним результатом і суттєвим покращенням загального стану шкіри.

До лінійки ввійшли п’ять глиняних масок Face Control Skin Care для вирішення найпоширеніших проблем і станів. Очищувальна маска для боротьби з тьмяністю і набряками Clear Face Control глибоко очищує та надовго зберігає свіжість обличчя, усуває набряки, зменшує кількість і щільність висипів.

Маска для сяяння і неймовірної гладкості шкіри з перлинною пудрою Glow Face Control ніжно полірує і делікатно освітлює обличчя, робить його оксамитово ніжним на дотик.

Живильна маска Fresh Face Control для покращення тону й свіжості обличчя насичує дерму корисними речовинами, відновлює баланс, помітно вирівнює колір і текстуру, усуває дискомфорт, подразнення і лущення, робить шкіру надзвичайно шовковистою.

Глибоко очищувальна маска з ефектом матування Detox Face Control зменшує кількість чорних цяток, робить пори менш помітними, надовго зберігає порцелянову матовість обличчя.

Маска для проблемної та схильної до акне шкіри Perfectin Face Control м'яко відлущує, пришвидшує оновлення епідермісу, запобігає появі і розгладжує існуючі рубці, допомагає зменшити кількість висипань.

Лінійка глиняних масок Face Control Skin Care від Mr.SCRUBBER стане високоефективним додатковим доглядом у вашій рутині. До речі, продукти вже зібрали багато позитивних відгуків від користувачів.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).