Найкращі образи із червоної доріжки «Ґреммі-2024»

Тренды
05.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Шарм старого Голлівуду та відтінки стилю 00-х
ПОДЕЛИТЬСЯ

У ніч на 5 лютого відбулася найочікуваніша в музичній індустрії подія — 66-та церемонія вручення премії «Ґреммі». Традиційно найяскравіші моменти заходу включають образи з червоного хідника: цьогоріч знаменитості демонстрували елегантні ансамблі, натхненні старим Голлівудом, як-от Тейлор Свіфт у білій сукні з довгим шлейфом і оперними рукавицями, та Олівія Родріґо в приталеному блискучому вбранні. Виконавиці також представляли комбінації, які відсилаюсь нас до стилю 00-х, серед них реперка Ice Spice й Біллі Айліш із модною присвятою фільму «Барбі». Від Майлі Сайрус до Лани Дель Рей — найкращі образи із «Ґреммі-2024» дивіться в добірці L’Officiel Online.

Тейлор Свіфт у Schiaparelli Дуа Ліпа в Courrèges Tyla у Versace Олівія Родріґо у Versace Біллі Айліш у Chrome Hearts Медісон Бір у Marmar Halim Вікторія Моне у Versace Ice Spice в Baby Phat Крістіна Агілера в Standing Ground Майлі Сайрус у Margiela Періс Гілтон у Reem Acra Лана Дель Рей у вінтажному образі та Тейлор Свіфт у Schiaparelli  Doja Cat у Dilara Findikoglu Еллісон Рассел Хлоя Бейлі

Читайте також: Переможці премії «Ґреммі-2024»: тріумфаторки вечора — Тейлор Свіфт і Майлі Сайрус

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).