Нове бачення: перший кампейн Chloé на чолі з Чеменою Камалі

Новини
06.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Невимушена краса й сила
ПОДЕЛИТЬСЯ

Chloé представляють перший кампейн на чолі з новопризначеною креативною директоркою Чеменою Камалі. Невимушені й ніжні портрети з серії The Chloé Portraits демонструють перші образи, створені німецькою дизайнеркою.

Кампейн, знятий британським фотографом Девідом Сімсом у паризьких локаціях, зображає колишніх і теперішніх амбасадорів бренду. «Я хотіла передати емоції та енергію Chloé і жінок, які втілюють його історію та дух. Вони невимушено сильні, красиві, вільні», — зазначає Чемена Камалі, нова креативна директорка Chloé.

Героїні кампейну, серед яких моделі Джессіка Міллер, Джеррі Голл, Лія Кебеде, Орнелла Умутоні, Фей Фей Сун і Крістін Ліндсет, позують у легких повітряних вбраннях із першої колекції Чемени Камалі для Chloé Pre-fall 2024, що була показана лише баєрам.

На світлинах також зображений новий витончений логотип дому, натхненний оригінальним логотипом Карла Лагерфельда для Chloé 1970-х років. 

The Chloé Portraits стали першим поглядом на новий розділ в історії Chloé. Водночас яким буде дім під керівництвом Чемени Камалі, наступниці Габріелли Герст, дізнаємося вже в межах Тижня моди в Парижі, де 29 лютого буде представлена нова колекція дизайнерки.

Читайте також: Знайомтесь: Чемена Камалі — нова креативна директорка Chloé.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).