Шалом Гарлоу, Сінді Кроуфорд і Лінда Євангеліста — культові супермоделі у кампейні Donna Karan

Новини
08.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Найяскравіші музи в об’єктиві Енні Лейбовіц
ПОДЕЛИТЬСЯ

Вісім супермоделей стали героїнями весняного кампейну Donna Karan New York, що маркує перезапуск бренду, раніше відомого як DKNY. В об’єктиві іменитої фотографки Енні Лейбовіц з’явилися одні з найяскравіших облич моделінгу: Шалом Гарлоу, Сінді Кроуфорд, Лінда Євангеліста, Карлі Клосс, Імаан Хаммам, Керолін Мерфі, Ембер Валлета та Лія Кебеде.

Великий кампейн під назвою In Women We Trust («Жінки, яким ми довіряємо»), що відтворює слоган 1992 року, демонструє одяг класичних силуетів, аксесуари й взуття. Нейтральна палітра образів, здебільшого чорна, драпірування, шкіра, лелітки й золотисті прикраси — колекція стала сучасним втіленням «семи легких речей», легендарної капсули 1985-го, створеної дизайнеркою Донною Каран.

Для компанії G-III Apparel Group, що придбала бренд у 2016 році, це один із найбільш високобюджетних кампейнів. За словами Трея Ларда, що працює з Donna Karan International десятиліття, це ілюстрація «вірності кодам бренду в дусі сьогодення». 

«Ми подумали, як було б чудово, якби ми могли зібрати різні покоління жінок, всіх, хто мав різні зв'язки з Donna Karan протягом багатьох років, чи то через кампейни, покази, заходи або модну індустрію в цілому», — зазначив Трей Лард. «Зібрати їх разом, щоб показати красу й силу того, як Donna Karan, бренд, пов'язаний з такою кількістю різних жінок». 

Весь кампейн із розповідями його героїнь буде оприлюднюватися в соціальних мережах бренду, починаючи з 8 лютого. Нова весняна колекція Donna Karan буде доступна в продажі цього ж дня.

Читайте також: Нове бачення: перший кампейн Chloé на чолі з Чеменою Камалі

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).