Піраміда з нот кохання: 8 найкращих ароматів до Дня Святого Валентина

ПОДЕЛИТЬСЯ
Яскраві, чуттєві, чарівні й таємничі аромати, як і їхні власниці
ПОДЕЛИТЬСЯ

Фінал найромантичнішого образу у День Святого Валентина — легке нанесення улюбленого аромату, що надає впевненості у собі або створює шарм спокусливості чи ніжності. Від переосмислення легендарного Black Opium до римської фантазії з Valentino — L’Officiel зібрав найкращі аромати, які доповнять саме «той» ідеальний образ у День закоханих або стануть розкішним подарунком для себе й близьких.

Eau de Toilette spray Сhanel Paris – Venise

Дослідження Венеції наживо або під час перегляду кінофільмів — це, безумовно, найромантичніший із напрямів, який можна обрати для святкування Дня Святого Валентина. Щоб перенестися в італійське місто, обожнюване Габрієль «Коко» Шанель, Chanel створив аромат Paris – Venise. Передусім творець однойменної туалетної води Олів’є Польж, парфумер який працює з домом майже десятиліття, хотів створити освіжний аромат. Яскравість і чуттєвість — Paris – Venise захоплює амбровим свіжим шлейфом, а також теплими акордами ванілі й бобів тонка.

Eau de Parfum Rose Noire від Guerlain

Троянда — головна героїня аромату Rose Noire від Guerlain, за словами парфумерки Дельфін Джелк. Квіткова й фруктово-деревна парфумована вода передусім втілює суперечливу натуру чорної квітки, а доповнює її яскрава й захоплива нота шкіри. Розкішність троянди також підкреслюють акорди бобів тонка, лакриці й чорного чаю. Аромат Rose Noire обрамлює знаковий флакон, створений у 1912 році, зі знаменитим символом будинку Guerlain — перевернутим серцем. 

for her MUSC NUDE від Narciso Rodriguez

Мітичний аромат із квітково-фруктовим, амбровим, деревно-мускусним серцем, аромат for her тепер представлений у версії MUSC NUDE — із делікатним шлейфом свіжих, поцілованих сонцем нот, що огортають свого власника, наче друга шкіра. Захоплива парфумована вода сподобається тим, хто полюбив оригінальну версію, а делікатність цієї зачарує невагомістю й тонкістю акордів.

Reine de Nuit від Byredo

Колекція Night Veils, до якої входить цей аромат, складається з висококонцентрованих і дистильованих парфумерних екстрактів, перетворених у чисту есенцію із вишуканими благородними інгредієнтами. Reine de Nuit — це чарівливий аромат зі східними нотами, що чуттєво оспівують спокусливість троянди, та який стане ідеальним компаньйоном у сутінках романтичного вечора.

Eau de Parfum Miss Dior

Створений у 1947 році Крістіаном Діором, аромат Miss Dior був покликаний відобразити моду та стан душі дизайнера. До того ж Крістіан Діор присвятив його молоді, що поверталася до життя у післявоєнній Франції. У наші часи аромат Miss Dior постає елегантним і розкішним букетом — із нотами стопелюсткової троянди з медовими й перцевими відтінками, конвалії, акордом півонії з абрикосовим відтінком та пудровими нотами ірису. 

La Nuit Trésor Le Parfum від Lancôme  

Одночасно квітково-амбровий і деревно-фруктовим — La Nuit Trésor, безумовно, надзвичайно пристрасний аромат. Його ольфакторна піраміда складається з пікантної чорної смородини, дамаської троянди, пудрового геліотропа, осяйного бергамоту й солодкої груші. Аромат одягнений у дорогоцінний флакон з мерехтінням фіолетових відблисків і зачаровує, наче перша любов. 

Black Opium Over Red від Saint Laurent 

Переосмислення легендарного Black Opium — Black Opium Over Red — вперше випущений у 2014 році, розігрує карту гурмана з його соковитою вишневою нотою. У цьому ароматі панують чарівність і чуттєвість, що втілюються в гіпнотичній, глибокій, майже темно-червоній пляшці, що відсилає до червоного оформлення, створеного в 1977 році Івом Сен-Лораном. 

Born in Roma, Coral Fantasy від Valentino 

«Не обов'язково народжуватися в Римі, щоб відчувати себе римлянином», — зазначає П'єрпаоло Піччолі, креативний директор Valentino. Щоб вирушити в метафоричну подорож Італією та поспостерігати за римським заходом сонця, зверніть увагу на аромат Born in Roma Coral Fantasy. Його верхні ноти включають соковитий і освіжний акорд ківі, а також іскристу есенцію апельсина. Центральні ноти — квіти жасмину, що стають натяком на фемінність ольфакторного ансамблю. Серед нижніх — насіння амбретти, яке додає аромату теплоти й м’якості.

За матеріалом L'Officiel France.

Читайте також: Як зустріти День усіх закоханих у стилі героїнь серіалу «Секс і місто»

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).