Втримати владу: падіння авторитаризму в політичному мінісеріалі «Режим» з Кейт Вінслет у головній ролі

Стиль жизни
12.02.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Від креаторів серіалу «Корона»
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Прийшов час довести Америці та всьому світу, на що ми здатні», — говорить Кейт Вінслет у трейлері серіалу «Режим». У новому проєкті HBO акторка втілить найбільш холодну та жорстоку роль у своїй кар’єрі — канцлерки авторитарної країни, яка намагається втримати владу будь-якими можливими методами. Чого очікувати від майбутньої прем’єри, детальніше розповідає L’Officiel Online.

Сюжет

Сюжет серіалу «Режим» охопить рік діяльності та політики вигаданої європейської країни з авторитарним режимом. Кейт Вінслет перевтілиться в правлячу диктаторку Єлену Вернем, яка звертається за допомогою до свого найвідданішого генерала Герберта Зубаку. Намагаючись відновити впливовість в очах суспільства, їх відносини переростають у щось більше, ніж просто ділове спілкування.

Одна зі сцен трейлеру серіалу демонструє ризикованість та сміливість майбутнього шоу. Так, сидячи в повній ванні льоду канцелрка звертається до своїх працівників та вимагає покращення їх роботи. «Ви змушуєте мене не довіряти вам та бажати вашої смерті», — говорить у ролику Кейт Вінслет.

Акторський склад

«Режим» вже має одну складову успіху — якісний акторський каст. Окрім Кейт Вінслет у політичному мінісеріалі HBO з’явиться бельгійський актор Матіас Шонартс, найбільш відомий за ролями в «Іржа і кістка» та «Червоний горобець», а Г'ю Грант доповнить акторський склад телевізійного шоу, перевтілившись в опозиційного політв’язня. Номінантка «Оскару» Андреа Райзборо («Заради Леслі») зіграє головного радника пані Вернем.

Над створенням «Режиму» працювали Стівен Фрірз та Джессіка Гоббс. Фрірз відомий як режисер фільму «Королева», водночас коли в фільмографії Гоббс присутня робота над семи сезонами серіалу «Корона». Сценаристом виступив висхідна знаменитість Голлівуду Вілл Трейсі, співавтор нашумівшого фільму з Анею Тейлор-Джой «Меню».  

Дата прем’єри

Прем’єра політичного серіалу відбудеться вже скоро — 3 березня 2024 року. «Режим» складатиметься з шести серій, які виходитимуть щотижня. Реліз фінального епізоду запланований на 7 квітня цього року. Дивіться трейлер майбутнього серіалу нижче.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).