Є в коханні і будні, і свята: fashion & jewelry story

Съемка
13.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Почуття, якими вони мають бути
ПОДЕЛИТЬСЯ

Кохання надихає вивчати себе, ставати кращими, розпізнавати свої кордони, проявляти особистість. Напередодні 14 лютого Ювелірний Дім ZARINA та бутик Sohorooms представив зйомку, присвячену баченню справжніх стосунків. Готовність сприймати і добре, і погане в житті, жити реальністю і радіти їй у всіх проявах - свідчення зрілих та розвинених особистостей. Образи героїв підкреслюють індивідуальність і самобутність, аксесуари розставляють акценти, гармонізують, додають тепла.

Жіночий образ. Сорочка Isabel Marant, Sohorooms. Джинси Le De Nimes Caraco, Sohorooms. Каблучка та сережки, Ювелірний Дім ZARINA, колекція FINE.

Чоловічий образ. Кардиган, футболка, джинси AMI, Sohorooms. Кеди Jil Sander, Sohorooms.

 

Сорочка Isabel Marant в трендову клітинку - вдала складова луку для проведення незатійливих вихідних, де основне – ваші комфорт та легкість. І якщо ви хочете провалятись цілий день в ліжку в обіймах - чому би і ні? Чоловічий кардиган з натуральної вовни французького бренду Ami de Coeur – втілення стилю та практичності. Доповнюють образ темно-синя футболка з бавовни та джинси прямого крою. Кеди Jil Sander транслюють моду, яка виходить за рамки часу та сезонів.

«Але певен, що жодного разу

У вагання і сумнів час

Дріб’язкові хмарки образи

Не закрили б сонце від нас»

Жіночий образ. Блейзер однобортний Caraco Jacquemus, SohoroomsШтани Criollo із завищеною талією Jacquemus, Sohorooms. Сережки з діамантами і сапфірами Imperial collection, Fabergé. Кольє з діамантами і сапфірами Imperial collection, Fabergé.

Чоловічий образ. Піджак Barba, Sohorooms.

 

Блейзер Caraco бренду Jacquemus у бежевому відтінку вносить деталі драматизму та чуттєвості. Штани в тон із завищеною талією додають цьому образу шарму та стилю. Такий симбіоз тейлорингу та функціональності представляє модний витвір, доречний за будь-яких подій. Витончений аксесуар, сумка Jacquemus, завершує образ, додаючи йому кінцевих ліній.

Чоловічий однобортний піджак Barba з візерунком у клітинку характеризується пропорційним силуетом, який чудово підкреслює форми фігури. Відкладний комір і застібка на три ґудзики додають класичної елегантності та дозволяють створювати образи як для офіційних подій, так і для повсякденного використання.

Сережки з діамантами і сапфірами Imperial collection, Fabergé. 

Сережки з діамантами і сапфірами Imperial collection, Fabergé.

Каблучка, Ювелірний Дім ZARINA.

Каблучка з фантастичними пташками від Ювелірного Дому ZARINA - це вишуканий талісман, грайливий, мрійливий, дівочий. Крихітні ластівки були абсолютним хітом періоду розквіту ар-нуво в ювелірному мистецтві. І тоді, і зараз вони є символом жіночності, психологічної крихкості, вразливості жіночої натури.

Дублянка Blancha, SohoroomsСережки з білого золота з діамантами, рубінами та сапфірами, Ювелірний Дім ZARINA.

 

Вишукані сережки із колекції GLACIER виготовлено з білого золота, а основну підвісну частину сережок інкрустовано дорогоцінним камінням: прозорими діамантами, рожевими сапфірами та вогняним рубіном. Самоцвіти надійно закріплено крапанами. Самоцвіти відрізняються не тільки кольоровою гамою, а й розміром та формою огранювання.

Локація: готель M1

Є в коханні і будні, і свята,

Є у ньому і радість, і жаль,

Бо не можна життя заховати

За рожевих ілюзій вуаль.

І з тобою було б нам гірко,

Обіймав би нас часто сум,

І, бувало б, тремтіла зірка

У тумані тривожних дум.

Але певен, що жодного разу

У вагання і сумнів час

Дріб’язкові хмарки образи

Не закрили б сонце від нас.

Бо тебе і мене б судила

Не образа, не гнів — любов.

В душі щедро вона б світила,

Оновляла їх знов і знов.

У мою б увірвалася мову,

Щоб сказати в тривожну мить:

— Ненаглядна, злюща, чудова,

Я без тебе не можу жить!..

22.02.1961

В.Симоненко

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).