Для себе коханих: 7 мастхев б’юті-продуктів початку 2024-го

ПОДЕЛИТЬСЯ
Засоби для догляду, макіяжу й аромати
ПОДЕЛИТЬСЯ

Новий рік — нові ми. Упродовж лише січня й лютого бренди представили б’юті-продукти, що допоможуть досягти омріяного образу у 2024 році: від засобів для догляду за шкірою та волоссям, які покликані відновлювати й оздоровлювати, переосмислення культових ароматів до різноманітних «інструментів» для макіяжу. Напередодні Дня закоханих L’Officiel Online зібрав найкращі б’юті-релізи початку нового року, адже передусім один із найважливіших виявів любові — у турботі про себе. 

Помади Prada Monochrome 

Наче зовсім нещодавно Prada представили б’юті-лінійку, водночас сьогодні вона вже налічує численні засоби для догляду й макіяжу, зокрема нову серію помад Monochrome. Остання включає 13 нюдових відтінків, які походять від червоного, коричневого, рожевого й оранжевого, що також гармонійно поєднуються з різними тонами шкіри. Гіперматові опції або ж легка матовість — бренд надає комфортний вибір для цих засобів макіяжу й пропонує бездоганну текстуру, невагомість і збагаченість формули з   біфідобактеріями та олією жожоба. 

Маска для відновлення обличчя N°1 DE CHANEL 

Швидкість дії й ефективність — мрія кожного, хто в арсеналі має небагато часу й бажає якнайшвидше відпочити після довгого дня, але не бажає оминати свою б’юті-рутину. Сама ця характеристика відповідає новій масці для обличчя від Chanel із серії N°1 DE CHANEL. Втілюючи оду мадмуазель Шанель та її улюбленій квітці, дім додає олію й екстракт червоної камелії з омолоджувальним ефектом у б’юті-продукт. Еластичність, відлущування шкіри, вирівнювання тону й сяйво — нова маска Chanel пропонує досягти цього ефекту лише за п’ять хвилин. 

Олія для волосся Vegamour HYDR-8 Weightless Repair 

Після експериментів з образом і на шляху до оздоровлення й покращення стану волосся ми нерідко поринаємо в пошуки нових б’юті-засобів. Олія для волосся Vegamour HYDR-8 Weightless Repair — один із тих засобів, що допомагає зміцнити локони, надати їм природного блиску й розгладження. До того ж вона стане влучним варіантом для тих, у кого тонке й ослаблене волосся, а її склад включає олію марули, олію з вітаміном C і суміш олій сача інчі та насіння чіа.

Аромат Dior New Look

Спадщина Dior упродовж ніж століття стає натхненням як для дизайнерів, так і для парфумерів. У 1947 році Крістіан Діор революціонізував моду зі сміливою елегантністю силуету New Look: тепер парфумер дому Франсіс Куркджан надихнувся цією історією, щоб створити однойменний аромат. Свіжий, привабливий із нотами альдегідів, ладану й амбровими відтінками, аромат New Look — ще один елемент у світі Dior, який покликаний доповнити культову спадщину.

Рідка помада Anastasia Beverly Hills Lip Velvet 

Легкість текстури, насиченість пігменту й водночас матовий колір — ідеальна комбінація для тих, хто є прихильниками матового ефекту, проте надає перевагу невагомості. Нові помади Hills Lip Velvet від Anastasia Beverly Hills володіють саме такими характеристиками й дозволяють створити ідеальний контур завдяки краплеподібному м’якому стіку. До того ж відтінки новинки по-справжньому втілюють калейдоскоп ніжності: від нюдового ніжно-лілового до персиково-коричневого. 

Нічний крем для обличчя Dior Prestige Le Baume de Minuit 

Безумовна перевага нічних кремів — ідеальне засвоєння компонентів упродовж сну, що якраз і пропонує перша новинка такого формату Dior Prestige Le Baume de Minuit. Створений з концентратом опівнічного розапептиду, який створюється завдяки збиранню троянд вночі в саду, крем відновлює шкіру після зовнішніх стресів, ущільнює її, надає сяйва, свіжості й ефекту відновлення.  

Аромат Burberry Her Petals 

Любителів квіткових і солодких ароматів зацікавить нова парфумована вода Burberry Her Petals, представлена в лімітованій формі. Мрійливий аромат комбінує солодкуватість подрібнених ягід з нотами фіалки й жасмину, а доповнюють цей ансамбль деревні відтінки й кремової амбри. Оформлення Burberry Her Petals втілює сутність самої парфумованої води: декоративні рожеві пелюстки поміщені в скляний флакон у вінтажному стилі. 

Читайте також: Піраміда з нот кохання: 8 найкращих ароматів до Дня Святого Валентина

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).