Стрітстайл натхнення: що одягали гості Нью-йоркського тижня моди FW24

Тренды
15.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Експерименти з принтами, текстурами й кольорами
ПОДЕЛИТЬСЯ

Поки ми досліджували й надихалися Тижнями чоловічої й високої моди, непомітно настав час показу жіночих осінньо-зимових колекцій у столицях моди, зокрема у галасливому та яскравому Нью-Йорку. Від українського Bevza, позачасового Michael Kors, театралізованого Thom Browne, другої колекції Пітера До для Helmut Lang і 20-річчя Tory Bruch — ці шість днів були наповненими знаковими для моди моментами, а також надзвичайними стрітстайл образами гостей міста. Останні стануть безпосереднім натхненням для мудборду найближчих місяців, складаючись як з утеплених ансамблів, так із легких та «повітряних»

Цього лютого стрітстайл зірки експериментували з принтами, текстурами, верхнім одягом та кольорами, а також зробили ставку на стейтмент-аксесуари — стрічки й банти у волоссі, великі перлові намиста і барвисті головні убори. Найяскравіші образи з Тижня моди в Нью-Йорку, якими ми будемо надихатися в прийдешніх сезонах — дивіться в добірці L’Officiel Online. 

 

Читайте також: Як носити гороховий принт — один із найбільших трендів весни/літа 2024.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).