Нехай живе весна: 7 ароматів, вартих бути в вашому парфюмерному гардеробі

Beauty-ревизор
18.02.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Свіжі та витончені
ПОДЕЛИТЬСЯ

Час виходити з зимової сплячки — починається нове життя. В очікуванні такої щедрості природи, як сонячні промені та теплий легкий вітер, ми відправилися на пошук того, що допоможе віднайти весняний настрій і відповідний внутрішній стан. Редакція L’Officiel Online зібрала сім витончених та свіжих ароматів, акорди яких асоціюються з легкою безтурботністю, переродженням та, звісно, прийдешнім сезоном.

Jo Malone London Rose Blush Cologne

Трав’янисте тепло базиліка розкривається ароматом вишуканої дамаської троянди з медовими гранями, приховуючи в нотах серця чистий білий мускус. Симбіоз свіжості та пудровості перевтілюється в Rose Blush Cologne, який залишає на шкірі легкий привабливий шлейф та нагадує про нову главу життя.

Di Parma Signatures of the Sun Sakura

Цвітіння вишневих дерев — незрівняний та безперечний аромат весни. Яскрава нота квіток японської сакури зустрічається з прохолодним бергамотом і жовтим мандарином, балансуючи гранями перших теплих днів. Парфюмерну композицію Signatures of the Sun Sakura доповнюють акорди рожевого перцю, жасмину та мускусу.

Ourside Moon Dust

Мінімалістичний і п’янкий аромат Moon Dust нішевого бренду Ourside поєднує свіжі, земляні та цитрусові ноти. Грейпфрут, квіткова м’якість жасміну, акорди анісу та м’яти завершуються нотами пало-санто та гаїтянського ветиверу, створюючи унікальний аромат, порівняний з художнім втіленням ранішньої весни.

Lucien Ferrero Blanc

Французький парфюмер Люсьєн Ферреро розповідає про щастя в ароматі Blanc. Весняне переродження знаходить відтворення в нотах листя конвалії та лимона, рожевому грейпфруті, білому бузку та інших безумовно весняних акордах. Завершується композиція абсолютами жасмина та апельсина — на знак витонченої романтики, ніби з романів класиків.

Byredo Inflorescence

Драматичний пік весняних акордів Byredo Inflorescence вшановує красу цвітіння сезонних дерев та квітів. Пелюстки троянди зустрічаються з ніжною рожевою фрезією, а конвалія та магнолія в середніх нотах довершуються жасмином у базовому ансамблі. Створений виключно на квітковій основі, аромат Inflorescence полонить відкриті до змін серця.   

Chanel Chance Eau Fraîche

Сміливі мають щастя: композиція аромату Chance Eau Fraîche закарбовується в ольфакторну пам’ять першими цитрусовими нотами, поєднуючись з водяним гіоцинтом і жасміном у нотах серця. Завершується піраміда амброю, білим мускусом, ветівером, пачулі та звучанням тикового дерева.  

Dior New Look

Весняні ночі сповнені унікальної атмосфери — вони огортають своєю загадковістю та сміливістю. Аромат Dior New Look підкреслює магічність такого моменту превалюванням альдегідів, гранями ладану та янтарним нотами. Автор парфюму Франсіс Куркджян, безумовно, знає, як створити композицію, що притягує увагу.  

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).