Природна розкіш: 12 найкращих моментів Сінді Кроуфорд із подіумів

Статьи
20.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Культова супермодель
ПОДЕЛИТЬСЯ

Модельна історія розпочалася для Сінді Кроуфорд, однієї з перших і найбільш яскравих супермоделей 90-х, несподівано в 16 років. Місцевий фотограф попросив сфотографувати дівчину для університетської газети, для якої вона позувала на тлі заднього двору її шкільного хлопця. Цей чорно-білий портрет в купальнику в смужку непередбачувано надав поштовх кар’єрі Сінді Кроуфорд, адже вже невдовзі вона зважилася на пошук агента й підпис контракту з агенцією Elite Model Management.

«Вона змінила уявлення про "сексуальну американську дівчину" з класичної блакитноокої блондинки на більш спекотну брюнетку з розумом, шармом і професіоналізмом"», — говорив дизайнер Майкл Корс про вплив супермоделі, образ якої з пишним волоссям, родимкою біля губи й потужною ходою назавжди закарбувався в історії моди. У 58-й день народження Сінді Кроуфорд L’Officiel Online згадує її найяскравіші моменти з подіумів — від ефектних виходів на Thierry Mugler до розкішних образів на Versace.

Dolce & Gabbana весна-літо 1992

Thierry Mugler осінь-зима 1990

Chanel весна-літо 1993

Todd Oldham весна-літо 1998

Versace весна-літо 1992

Thierry Mugler осінь-зима 1990

Chanel весна-літо 1994

Versace осінь-зима 1991

Thierry Mugler весна-літо 1991

Herve Leger весна-літо 1996

Chanel Haute Couture весна-літо 1993

 Calvin Klein весна-літо 2001

Читайте також: Резонансний гламур: 8 найкращих моментів Кейт Мосс із подіумів.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).