Сила та делікатність у новій колекції PAPAYA OFFICE’24

Тренды
22.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Як діловий стиль виглядає сьогодні?
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український бренд PAPAYA представив колекцію OFFICE’24, натхнену діловим дрескодом та сучасними тенденціями моди. У новій лінійці поєднуються трендові силуети та позачасові фактури, створюючи актуальну капсулу на майбутній весняний сезон.

До колекції OFFICE’24 увійшли костюми в тонку смужку, сорочки, базові боді та трендові топи з оголеними плечима чи спиною, лонгсліви та спідниці міні. Серед елементів верхнього гардероба — тренч у глибокому оливковому кольорі, пальто максі в відтінку milk, шкіряна куртка та укорочене пальто з трендовим круглим комірцем.

У новій колекції PAPAYA представляє нове бачення на бестселери бренду — slim-сукні в довжині максі. У OFFICE’24 вони з’являються у двох варіаціях — з квадратним декольте або ж декольте-човником та оголеною спиною. Інша довга сукня в колекції представлена в в’язаному трикотажі — з високою горловиною та без рукавів.

Колекція дозволяє легко міксувати речі між собою завдяки універсальним моделям і базовим відтінкам. У кольоровій палітрі капсули представлені такі актуальні кольори сезону, як сірий, оливковий та молочний. Також у гаммі нової колекції присутні найбільш базові кольори — чорний і білий.

Образи OFFICE’24 пронизані силою та витонченістю, що робить їх актуальними як для офісних буднів, так і для прогулянок поза воркспейсами. Такі речі легко поєднуються з рештою гардероба та проявляють свою багатофункціональність.

Колекція OFFICE’24 вже доступна для замовлення на офіційному сайті бренда.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).