SPA-ритуал: бренд Mr.SCRUBBER представив нову лінійку пінок для душу та крем-скрабів

ПОДЕЛИТЬСЯ
Яскраві аромати та ніжна текстура
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бренд Mr.SCRUBBER представив нову лінійку пінок для душу та крем-скрабів для тіла. Десять солодких, енергійних, фруктових, з легкою кислинкою чи впізнаваною терпкістю ароматів — ці засоби зачаровують, змушують знову й знову насолоджуватися кольоровими та ніжними текстурами.

Пінки для душу комфортно відчуваються на тілі, не подразнюють навіть чутливу шкіру, створюють настрій, наповнюють енергією, перетворюють звичні процедури на справжнє задоволення. Вони не розтікаються, а приємно обволікають тіло завдяки щільній текстурі та шовковистій піні. Б'юті-порада — пінки дозволяють робити селфі з ароматними кольоровими «зефірками», які виходять від кожного натиску.

Уже після першого використання нові крем-скраби від Mr.SCRUBBER роблять шкіру шовковистою на дотик. Їх дуже легко і комфортно наносити: ніжна текстура буквально тане в руках та на тілі, а завдяки делікатним ексфоліантам засіб не травмує епідерміс, проте ретельно очищує та відлущує його. Після скрабування шкіра має вигляд ідеально зволоженої та свіжої, водночас покращуються її колір і мікрорельєф.

Особливістю нової лінійки скрабів є їхня кремова текстура, ідеальна для чутливої, схильної до подразнень шкіри. Вона забезпечує делікатний догляд, відкриває переваги регулярної ексфоліації для усіх, навіть, якщо ви раніше відмовляли собі в такому догляді через подразнення.

Нові пінки для душу та крем-скраби від Mr.SCRUBBER стають не лише стильним доповненням вашої б'юті-полиці, а й перетворюють домашній догляд на справжній ароматний spa-ритуал.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).