Ода ароматам дому: Louis Vuitton презентує книжку «Парфумерний атлас» 

Новини
04.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Дослідження інгредієнтів зі всіх куточків світу
ПОДЕЛИТЬСЯ

Подорожі — фундаментальний код Louis Vuitton, і цього разу дім запрошує в ольфакторну мандрівку, представивши книжку «Парфумерний атлас» (A Perfume Atlas). Видання, упорядковане головним парфумером Louis Vuitton Жаком Кавалье-Беллетрудом, стає дослідженням сировини, що надихає дім на створення власних ароматів.

Виняткові інгредієнти з найвіддаленіших куточків земної кулі — на сторінках книжки читачі вирушать у подорож, яка захопить любителів природи й краси. Від грасської троянди де Май, удового ассама з Бангладешу та бергамоту з Калабрії — історії цих складників висвітлені у виданні, «ваблячи привабливою енергією, підсиленою багатовіковим фольклором».

Як зазначають у Louis Vuitton, парфумер Жак Кавальє Беллетруд у своїх подорожах будує стосунки з фермерами в різних куточках світу. Після пошуку необхідних інгредієнтів сировина потрапляє Les Fontaines Parfumées, майстерню головного парфумера дому.

«Парфумерний атлас» також виступає винятковим поглядом на парфумерне бачення Жака Кавальє Беллетруда. Видання розкриває «таємниці найбажанішої сировини для творінь майстра парфумерії, розкриваючи секрети її збору, екстракції, дистиляції та змішування за допомогою більш ніж 200 акварельних зображень». Історії «Парфумерного атласу» висвітлюються завдяки словам автора із досвідом у парфумерії Ліонеля Паєса, ілюстраціям Аврори де ла Морінері й фотографіям Себастьєна Занелли.

Видання також буде доступне в лімітованій серії, яка включає 45 флаконів із найкращими екстрактами сировини, відібраними Жаком Кавалье-Беллетрудом. Реліз книжки «Парфумерний атлас» відбудеться всередині березня в усіх бутиках Louis Vuitton.

Читайте також: Нехай живе весна: 7 ароматів, вартих бути в вашому парфюмерному гардеробі

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).