Як навчити дітей рахувати за допомогою сумок Hermes, саквояжів Louis Vuitton та пальт Burberry

ПОДЕЛИТЬСЯ
Книга, яку варто додати в wish list, навіть якщо ви не маєте дітей
ПОДЕЛИТЬСЯ

Навчання дитини — важлива складова в розвитку, особливо коли ви зрощуєте маленького фешионіста. Американське видавництво Lil Spoiled Social Club випустило книгу, яка допомагає навчити дітей рахувати за допомогою люксових предметів одягу та аксесуарів. Ми рекомендуємо додати примірник у свій wish list, проте застерігаємо, що на майбутній день народження ваш малюк може попросити Birkin.

Книга, яка отримала назву Learn the 1-2-3s of High Fashion, дозволяє вивчити рахунок до 20. Так, за цифру 1 відповідає сумка Hermes Birkin. «Одна сумка Hermes Birkin, символ грації, виготовлена з надзвичайною точністю. Це розкіш, яку варто прийняти», — зазначається в книзі.

Інші цифри та числа демонструють сумки Jaquemus та Fendi, саквояжі Louis Vuitton, пальта Burberry, підбори Prada, сукні Versace тощо. На думку авторки Монік Форстер, книга дозволяє поєднати навчання та занурення в світ розкоші. Видання зацікавить і тих, хто не має дітей: такою книгою можна прикрасити свій стіл, гортати сторінки за чашкою кави або обговорювати разом зі співбесідником.

До того, як навчати дітей рахунку, можна почати й з іншої книги видавництва – Learn the ABCs of High Fashion. «С — це Chanel», «G — це Gucci», «H — це Hermes»: здається, так мають досліджувати абетку майбутні модники. Короткі підписи супроводжуються яскравими скетчами, які зацікавлюють дитину та стимулюють до їх розглядання. Батьки ж можуть помітити на них знакові предмети, такі як Chanel Flap Bag чи аромат Chanel №5, сумки Fendi Baguette чи Prada Re-Nylon.

Вартість книг варіюється від $ 20 до $ 25. Наразі книги вже зазначаються як sold out, проте попереднє замовлення — відкрите.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).