Альбіна Салманова про весняну колекцію la femme fatale, власний гардероб та мрії

Интервью
14.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Мода не стоїть на місці. Дизайнерка та модель Albina Salmanova зачаровує образами з нової фотосессії, ділиться секретами гарного настрою та відкриває завісу творчих планів. 

Ви розкішна та надихаюча жінка. Розкажіть про весняну колекцію свого бренду? 

Дуже дякую! Я готую щось дуже особливе, що буде відтворювати мене як особистість на всі 100 відсотків. Salmanova boutique – це відображення la femme fatale. Красива, спокуслива і небезпечна жінка, що руйнує стереотипи. Її внутрішній світ наповнений безліччю таємниць і секретів, які неодмінно хочеться дізнатися і розгадати. 

Розкажіть про свій гардероб: які тренди улюблені? Як часто оновлюєте одяг?

Можна нескінченно говорити про тренди, але я вважаю, що важливіше знайти власний стиль і підібрати те, що підходить саме тобі. Тому в моєму гардеробі більшість речей, які вигідно підкреслюють мої переваги. Коли я одягнена в речі, в яких відчуваю себе комфортно, тоді я випромінюю особливу енергію.

Сумки та взуття обовʼязково повинні бути якісні та брендові, для мене це важливо. Якщо говорити про конкретні бренди, то саме Saint Laurent відтворює мене як особистість, у мене з цим брендом максимальний match. А ще дуже подобається Chanel, Miu Miu ну і, звичайно, Hermes. 

Поділіться улюбленими ритуалами для підняття настрою. Чим покращуєте емоційний стан? 

Покращую свій стан завжди на самоті, даю собі прожити усі емоції, які відчуваю. Люблю запалити вдома свічку, помедитувати і всі негаразди одразу зникають. Зробити кардіо у спортзалі – дуже заряджає енергією. Люблю набрати ванну з морською сіллю. До речі, це не тільки спосіб, який допомагає розслабитися і відчути гармонію, а й ефективна процедура для організму.

Про що мрієте? Та які маєте плани на даний момент?

Взагалі, я прихильник того, щоб не ділитися своїми планами та мріями. Це щось дуже особисте. Але одну мрію я все ж таки розкрию: мрію про мир у всьому світі, щоб усі дітки були в теплі та добрі. Мрію бути щасливою, чого б мені це не вартувало. Досягти найвищої точки гармонії та «конекту» з собою. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).