Не тільки «Секс і місто»: 4 романтичні комедії з Сарою Джессікою Паркер у головній ролі

Стиль жизни
25.03.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Жанр, у якому ми обожнюємо бачити знаменитість
ПОДЕЛИТЬСЯ

Зачаровуюча посмішка, іскристий погляд та, безумовно, талант і харизма: Сара Джессіка Паркер була народжена, аби стати акторкою ромкомів. Всесвітню впізнаваність знаменитості принесла роль Керрі Бредшоу, проте — не «Секс і містом» єдиним. У день народження акторки редакція L’Officiel Online ділиться переліком з чотирьох романтичних комедій за участі Сари Джессіки Паркер.

«Медовий місяць у Вегасі» (1992)

У картині «Медовий місяць у Вегасі» Сара Джессіка Паркер з’являється на екрані разом з Ніколасом Кейджем, втілюючи пару, що відправилася до Лас-Вегасу, аби одружитися. Напередодні церемонії Джек (Ніколас Кейдж) програє в покер місцевому авторитету Томмі Корману, який в замін грошового боргу просить провести вікенд разом з Бетсі (Паркер). Як вирішиться цей любовний трикутник — у сюжеті фільму «Медовий місяць у Вегасі».

«Рапсодія Маямі» (1995)

Окрилена коханням Гвін планує одружитися на своєму бойфренді (роль якого виконує Антоніо Бандерас!) допоки не дізнається про таємне життя своєї нібито щасливої родини. Її одружений брат має коханку, а сестра — зраджує своєму чоловіку. Крахом бачення сімейного життя для Гвін стає новина про численні зради її обох батьків, що змушує її замислитись про власний шлюб.   

«Кохання та інші неприємності» (2006)

«Кохання та інші неприємності» — романтична комедія за участі Сари Джессіки Паркер та Меттью Макконахі. 30-річному Тріппу ніяк не вдається побудувати серйозні стосунки та покинути рідний дім, тому його батьки вирішують найняти тренера з впевненості Полу. Робочі відносини переростають у роман, який так само швидко завершується через непорозуміння з друзями Тріппа. Хто виправить помилки цього разу? Батьки, знову.

«Розлучення» (2016)

У серіалі «Розлучення» Сара Джессіка Паркер втілює героїню на ім’я Френсіс. Її стосунки з чоловіком втрачають романтику, а саму пару відділяють від розлучення лише спільні діти. Френсіс вирішує стати ініціатором розставання, адже думає — кохання чекає її попереду. Важке розлучення може відкрити новий погляд на банальні речі, але чи замінить це старі та вкорінені звички? Усього серіал «Розлучення» складається з трьох сезонів, останній з яких вийшов у 2019 році.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).