Save the date: співачка ROXOLANA проведе перший сольний концерт у Києві

Новини
29.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Спеціальними гостями стануть MONATIK та гурт KAZKA
ПОДЕЛИТЬСЯ

Українська співачка та сонграйтерка ROXOLANA анонсувала проведення свого першого сольного концерту, який відбудеться 25 квітня на київському майданчику Bel Etage Music Hall. Перший великий виступ співачки отримав назву «Дуже теплий сольник». Ця назва стала відсилкою до синглу «Дуже тепла пісня», який ROXOLANA створила взимку 2022 під час масштабних блекаутів.

«Протягом останнього року підписники в соцмережах і слухачі на концертах постійно запитували, коли і де можна почути більше пісень, коли буде можливість сходити на мій сольний концерт? Але, зізнаюсь, ми з командою постійно відкидали цю думку, бо здавалося, що це все ще не на часі… Проте цієї зими ми всі були в трохи депресивному настрої і мені захотілося зробити щось світле і тепле для людей, захотілося не просто провести концерт, а обмінятися емоціями, світлом і надією. Сподіваюсь, що після «Дуже теплого сольника» наші гості отримають більше тепла і віри у краще», - ділиться ROXOLANA.

На концерті співачка виконає пісні з альбомів Ukraine Is та «настрій: спішити жити». Спеціальними гостями «Дуже теплого сольника» стануть MONATIK та гурт KAZKA, з якими ROXOLANA записувала дуетні треки. Також на слухачів чекають зовсім нові пісні, записані навесні 2024 року.

Частину коштів від продажу квитків артистка планує перерахувати на реабілітацію поранених військових. Для того, щоб привернути увагу до проблеми відновлення постраждалих від війни, ROXOLANA запросила взяти участь у концерті Олександра Терена - військового, письменника, призера «Ігор нескорених» та автора шоу «Відвал ніг». У перші дні війни Олександр доєднався добровольцем до батальйону «Карпатська січ», а в серпні 2022 зазнав важких поранень, внаслідок чого втратив обидві ноги.  

«Я познайомилась з Сашком на його першому стендап-виступі, - розповідає ROXOLANA. - Мене тоді вразило, наскільки сміливо, легко та іронічно він розповідає про дуже страшні речі. Для мене Сашко Терен став прикладом нашої української незламності, коли незважаючи на весь жах війни, ми віднаходимо сили не просто йти далі, а й жартувати, співати, ставати кращими і підтримувати інших. Кожного дня з війни повертатиметься все більше поранених бійців, які потребуватимуть і фінансової, і нашої моральної підтримки. Ми маємо підтримувати їх усіма можливими способами».

«Дуже теплий сольник» відбудеться 25 квітня о 19.00 в концертному залі Bel Etage Music Hall (Київ, вул. Шота Руставелі, 16А).

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).