Від Марго Роббі до Дуа Ліпи: 5 найяскравіших тандемів стилістів і зірок

Тренды
04.04.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Залаштунки іконічних фешн-моментів
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Оскар», «Ґреммі» та Met Gala — за кожним культовим образом знаменитостей на червоних хідниках стоїть стиліст. Протягом 2023-го та на початку 2024 року попкультура сповнилася також знаковими фешн-моментами з престурів кінофільмів. Марго Роббі в надзвичайних рожевих ансамблях та футуристична Зендея, що представляла каст «Дюни» — роботи їхніх стилістів доповнили естетичний всесвіт стрічок і додали ще одну сторінку в енциклопедію іконічних фешн-моментів. Хто створює визначні образи для Дуа Ліпи, Cardi B та інших відомих постатей? L’Officiel Online зібрав 5 найяскравіших тандемів стилістів і знаменитостей, які варто тримати на фешн-радарі.

Гантер Шафер і Дара Аллен

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Історія 25-річної акторки Гантер Шафер із модою триває набагато довше, аніж після початку стильних появ із дебютом у серіалі «Ейфорія». Раніше знаменитість була моделлю, зокрема крокувала подіуми Dior, Marc Jacobs і Miu Miu. Заразом із дебютом на великому екрані у фільмі «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» виходи Гантер Шафер стали більш яскравими й авангардними, що здобуло їй звання висхідної фешн-ікони. 

За стилізацію її останніх образів відповідає Дара Аллен, фешн-директорка видання Interview Magazine. За словами стилістки, Гантер Шафер не боїться ризикувати, це природно для неї. Гармонія тандему була виразно помітна в межах престуру приквелу «Голодних ігор», де акторка з’являлася в таких сміливих образах, як-от у тривимірній сукні Marni й кутюрній сукні Schiaparelli «з пазлів».

Марго Роббі та Ендрю Мукамал

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Складно обрати більш знаковий фешн-момент 2023 року, аніж образи Марго Роббі в престурі «Барбі». Хвилю barbiecore й рожевої обсесії допоміг очолити стиліст Ендрю Мукамал, що обирав для акторки найзнаковіші ансамблі. Щоразу поява акторка, чи то у світло-рожевій сукні Vivienne Westwood із хутром, чорному блискучому вбранню Schiaparelli або яскраво-рожевому спідничному костюмові Prada, очолювала хедлайни. Важливим елементом їхньої співпраці стало те, наскільки майстерно Ендрю Мукамал відтворював образи самої ляльки в реальності. Натхненням для стиліста були, зокрема, версії Барбі з 1959 року, 1964 року та 1992 року. За словами Марго Роббі, метод одягання від Ендрю Мукамала — геніальний, його ідеї були божевільними та виникали після ретельного дослідження архівів.

Зендея й Лоу Роуч

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Перелічуючи найзнаковіші співпраці стилістів і знаменитостей, не можливо обійтися без згадки про тандем Зендеї й Лоу Роуча. Серед клієнтів останнього також такі імениті імена як Селін Діон, Аріана Гранде, Megan Thee Stallion і Аня Тейлор-Джой. Заразом саме співпраця з Зендеєю стала однією з найяскравіших для стиліста, триваючи понад 13 років. На початку кар’єри акторки Лоу Роуч обирав образи для неї у своєму вінтажному магазині, адже тоді ніхто не бажав надавати їй одяг. Водночас тепер кожна поява Зендеї стає незабутнім фешн-моментом, що було яскраво помітним у межах престуру фільму «Дюна». Від кіберкостюма Mugler до архівного Alaxander MqQueen — разом дует створив модну космічну одіссею. 

Дуа Ліга та Лоренцо Посокко 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Звання фешн-ікони американська співачка Дуа Ліпа отримала в межах співпраці зі Лоренцо Посокко — вихідцем із невеликого містечка в Італії, що також працює з Троєм Сіваном, Сабріною Карпентер і Вітторією Черетті. Тривала робота в фешн-індустрії дозволила авторитетному стилісту добирати для Дуа Ліпи найзнаковіші образи, як-от кутюрні ансамблі від Velentino, а також архівні речі Alaïa й Gucci з ери Тома Форда.

Cardi B і Коллін Картер 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Від золотої сукні на Met Gala 2022 до високої моди Jean Paul Gaultier — Коллін Картер створив одні з найкращих фешн-моментів реперки Cardi B. За словами стиліста, стиль виконавиці — це драма, що виявляється, зокрема, в яскравих образах для виступів. На початку своєї кар’єри Коллін Картер, який також працював із Наомі Кемпбелл, Софією Річ й Кайлі Дженнер, асистував Лоу Роучу. Разом стиліст і реперка Cardi B утворюють гармонічний дует, в якому обоє експериментують як зі стилізацією повсякденних образів, так і з ансамблями для червоних хідників.

Читайте також: Модна ікона з 00-х: Сара Джессіка Паркер у серіалі «Секс і місто»



ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).