Догляд за сухим та ламким волоссям: продукти Yves Rocher з живильними оліями

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Погодні контрасти, жорстка вода, забруднене навколишнє середовище, фарбування та агресивні укладки – питання толерантного й одночасно ефективного догляду за волоссям залишається актуальним завжди. Волосся стає ламким, пошкодженим, втрачає свою шовковистість та блиск, а тому потребує інтенсивного живлення та відновлення. Такий глибокоживильний догляд потрібен також кучерявому та хвилястому волоссю, яке від природи схильне до сухості, часто плутається та погано розчісується. Експерти бренду Yves Rocher обрали унікальні за своїми властивостями олії – Жожоба, Авокадо та Кокоса, поєднання яких забезпечили високу ефективність. L’Officiel Online розповідає про особливості таких продуктів для догляду за волоссям.

 

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Yves Rocher Ukraine (@yvesrocherua)

Універсальний догляд для особливо пошкодженого волосся

Сухе та пошкоджене волосся потребує особливо інтенсивного догляду, збагаченого цінними оліями. Багатоцільовий продукт Універсальний догляд для сухого пошкодженого волосся містить олію жожоба, авокадо та кокоса. Така комбінація олій дозволяє глибоко зволожувати волосся, сгладжувати його кутикулу та запобігати ламкості волосся. Обирайте їх, коли ваші пасма потребують інтенсивного живлення та зволоження. Наприклад, після агресивних хімічних чи термічних процедур. 

Малиновий оцет для волосся

Однією з причин ламкості волосся може стати жорстка вода. Аби уникнути негативних наслідків для пасм, використовуйте спеціальні продукти для пом'якшення волосся. Таким засобом може стати малиновий оцет для ополіскування, який нейтралізує вапняний наліт, надає м'якості, блиску та шовковистості вашим локонам. 

Шампунь, бальзам-кондиціонер та маска Живлення та відновлення волосся з олією жожоба

Олія жожоба має унікальні властивості, що здатні зробити локони м'якими, блискучими і доглянутими. Завдяки своїй легкій текстурі, вона швидко вбирається і не залишає відчуття жирності. Олія жожоба зволожує волосся зсередини, допомагаючи запобігти посічення кінчиків.

Спеціально розроблена формула шампуню ідеально підходить для сухого та пошкодженого волосся. Завдяки насиченій кремовій текстурі дбайливо очищує та відновлює волосся. Продукт збагачений органічною олією жожоба, живить та захищає від ламкості. Волосся стає міцнішим, більш живим та шовковистим.

Бальзам-кондиціонер піклується про сухе та пошкоджене волосся – відновлює по всій довжині, полегшує розчісування та укладання. Має насичену кремову текстуру, яка інтенсивно живить, додає життєвої сили та блиску волоссю від коренів до кінчиків, бореться з проблемою ламкості.

Маска – високоефективний догляд для волосся, на основі органічної олії жожоба, олій кокоса та авокадо. Дбає про живлення та відновлення сухого та пошкодженого волосся, даруючи йому життєву силу, шовковистість та блиск. Ефективно попереджає появу проблеми посічених кінчиків.

Сироватка-термозахист Живлення та відновлення волосся з олією жожоба

Обов’язкова умова здорового волосся – нанесення термозахисту перед гарячими укладками. Сироватка Yves Rocher, збагачена органічною олією жожоба, не лише відновлює та живить сухе та пошкоджене волосся, а й захищає його від дії високих температур (до 230 градусів), що є одним з основних негативних факторів, які регулярно впливають на якість структури волосся. Сироватка може використовуватись як продукт догляду за пасмами, так і як термозахист.

Універсальний догляд з олією авокадо для ламкого волосся

Продукт Універсальний догляд для ламкого волосся, збагачений олією авокадо, має легку кремову текстуру, живить волосся, не обтяжуючи його, саме тому максимально комфортний для відновлення структури ламкого й тонкого волосся. Універсальний догляд з олією авокадо відновлює волосяний стрижень по всій його довжині до самих кінчиків, попереджаючи проблему посіченості. Волосся набуває життєвої сили, пружності та стає в 30 разів більш сильним, здатним протистояти пошкодженням в майбутньому.

Олія авокадо збагачена жирними кислотами та вітамінами, вона глибоко живить волосся, відновлює його структуру та природний блиск, а також надає пасмам еластичності. 

Такий догляд має багатоцільове призначення: відразу після миття нанесення на вологе волосся полегшує укладання, забезпечує м’якість та блиск, або як нічний догляд – інтенсивно живить та відновлює протягом 8 годин сну.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).