5 моделей босоніжок, які варті уваги в сезоні весна-літо 2024

Тренды
02.05.2024
ПОДІЛИТИСЯ
Яскраві та універсальні опції
ПОДІЛИТИСЯ

З потеплінням надворі модниці впевнено поповнюють свої колекції босоніжками — взуттям, без якого неможливо уявити весняно-літній сезон. Заразом модні бренди й будинки пропонують одразу кілька трендових моделей, які стануть гармонічним елементом гардероба у теплий період. Від платформи й зав’язкок до камбеку взуття peep toe — L’Officiel Online зібрав п’ять варіантів босоніжок, що будуть актуальними в сезоні весна-літо 2024.

Із зав’язками

Ulla Johnson весна-літо 2024, Jason Wu весна-літо 2024, Burberry весна-літо 2024

Зав’язки на босоніжках — ефектна деталь, що додає образу елегантності та яскравості, і була інтегрована в колекції численними флагманами модної індустрії. Так, Burberry пропонує додати яскравості в образ з синьою моделлю, що має грайливі металічні елементи, а Ulla Johnson — інтегрувати в літній ансамбль світло-жовте взуття на дерев’яній платформі. Для тих, хто залишається прихильниками плоскої підошви, натхненням стануть босоніжки Jason Wu з трендовим анімалістичним принтом.

 

Білі моделі 

Andreādamo весна-літо 2024, Courreges весна-літо 2024, Alberta Ferretti весна-літо 2024

Серед різнобарв’я головних кольорів сезону — від вишневого-червоного, королівського синього до золотого — лідером також став універсальний і вишуканий білий. Взуття у відтінках останнього є не менш актуальним цієї весни та літа. Зокрема, Alberta Ferretti представили білі босоніжки з ремінцями в монохромному образі, італійський бренд Andreādamo — білу модель із ніжними зав’язками, а Courreges — біле взуття з екстравагантною підошвою.

На платформі (особливо дерев’яній)

Loewe весна-літо 2024, Isabel Marant весна-літо 2024, Etro весна-літо 2024

Цієї весни й літа взуття на платформі постає як комфортною, так і стильною інвестицією, що підтверджують колекції модних брендів і будинків. Крім того, теперішній сезон впевнено повертає у моду дерев’яну платформу — деталь, що знову набуває популярності з ренесансом богемної естетики, відомої як бохо-шик. Так, інтегрувати босоніжки на платформі у свої образи пропонують Isabel Marant і Etro, а також Loewe, що представили модель на більш «комфортній» висоті. 

Peep-toe 

Ralph Lauren весна-літо 2024, Alaїа весна-літо 2024, Versace весна-літо 2024

Минулих сезонів відбулося зіркове повернення взуття з відкритим мисом або peep-toe, і цієї весни й літа воно залишається не менш актуальним. Широко популярні у 2000-х, такі босоніжки були переосмислені в останніх колекціях Alaїа, Ralph Lauren, Versace, Balmain, Khaite та інших великих гравців індустрії.

Сяйво софітів

Courrèges весна-літо 2024, Christian Siriano весна-літо 2024

Нішу стейтмент- або яскравих моделей цього сезону посідає взуття з блискітками та перлами тощо. Ідеальні для вечірніх виходів або в кежуал-шик образах, такі босоніжки, як у колекціях Courrèges, Christian Siriano, Gucci та Jil Sander, мають потенціал стати зіркою кожного заходу.

Читайте також: Як носити лялькові сукні — найромантичніший тренд цього сезону

ПОДІЛИТИСЯ
На сайті доступні аудіозаписи статей, підкасти і рекомендації стилістів в аудіо-форматі. Такі матеріали відмічені відповідним знаком(зліва).