Кохання та реванш: що відомо про четвертий сезон «Емілі в Парижі»

Новини
06.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

У новому відеоролику Netflix пропросили охарактеризувати майбутній сезон героїв шоу «Емілі в Парижі». «Хаотичні», «мстиві» та «вразливі» — такими будуть епізоди четвертої частини серіалу. Серед інших характеристик від акторів — «кохання» і «реванш». Що відомо про новий сезон на цей час, розповідає L’Officiel Online.

Сюжет

Сюжет четвертого сезону «Емілі в Парижі» зосередиться на житті Емілі Купер та інших персонажів минулих епізодів. Любовний трикутник між головною героїнею, Алфі та Габрієлем набиратиме оберти, не дивлячись на вагітність Каміли, про яку глядачі дізналися в останній серії. Оговтавшись від цієї новини, Емілі продовжуватиме роботу над рестораном разом з Габрієлем, аби допомогти йому здобути зірку Мішлен.

Решта героїв серіалу «Емілі в Парижі» зіштовхнуться з рядом особистих та робочих проблем. Так, Сільвії торкнуться проблеми минулого та кадрові зміни всередині маркетингового бюро, а Мінді – фінансові труднощі в процесі підготовки до Євробачення та перипетиї в любовних стосунках.

Зйомка майбутніх епізодів проходила не лише в Парижі. Так, Емілі вперше побуває в Римі, де помітили знімальну групу в лютому цього року. «Хоча серце Емілі завжди залишатиметься вірним Парижу, її життя в цьому сезоні набуває несподіваних поворотів. Не дивуйтеся, коли побачите її на святкуванні в Римі», — ділилася Лілі Коллінз.

Акторський склад

До своїх ролей повернуться Лілі Колінз, Лукас Браво (Габрієль), Люсьєн Лавісконт (Алфі), Камілла Разат (Камілла), Ешлі Парк (Мінді), Вільям Абаді (Антуан), Філліппіна Лерой-Больє (Сільві) та інші. Над новим сезоном «Емілі в Парижі» продовжить роботу сценарист та продюсер Даррен Стар («Секс і місто» та «Беверлі-Гіллз, 90210»).

Дата прем’єри

Netflix оголосили дату прем’єри четвертого сезону шоу. На стрімінговому сервісі нові серії «Емілі в Парижі» з’являться в двох частинах. Реліз першої запланований на 10 серпня, другої – 12 вересня.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).