Розлив багрянцю: Boyfriend Blush — головний б’юті-тренд цієї весни й літа

ПОДЕЛИТЬСЯ
Рум'янець із образів краси на Met Gala 2024
ПОДЕЛИТЬСЯ

Висвітлені брови, яскраві кольори, чи то на повіках, чи то в стрілках, або ж порцелянова шкіра — сьогодні б’юті-тренди частково зосереджені на ефектних і експериментальних образах краси, проте як щодо природності? Знайомтесь, Boyfriend Blush — віральна тенденція, що доєднується до плеяди натуральних віянь в макіяжі. Цей освіжний тренд, який передбачає особливу техніку нанесення рум’ян, став провідним елементом б’юті-образів гостей Met Gala 2024 — від Джіджі Гадід, Tyla до Ешлі Грехем. 

Джіджі Гадід на Met Gala 2024

 

Boyfriend Blush або в перекладі «рум’янець бойфренда» імітує природний рум'янець, наче після пробіжки або інших видів тренувань. Яскраві приклади такого б’юті-ефекту належать членам британської королівської сім’ї, як-от рум’янощокому принцу Гаррі та принцесі Діані в її перші роки виконання монарших обов’язків. 

Принцеса Діана

 

Особливість техніки Boyfriend Blush в тому, щоб нанести рум’яна прямо на яблучка щік і розтушовувати їх майже до лінії щелепи й губ. Для відтворення тенденції, яку можна корегувати під свою форму обличчя, варто застосувати більш природні відтінки. Для прикладу, використовувати теплі й світлі кольори без мерехтливого і глітерного ефекту. 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений Andrew Gallimore (@andrewgallimakeup)

 

Візажистка й блогерка Меллорі Оссес, відео якої про тренд у тіктоці зібрали понад 3 мільйони переглядів, також підкреслює його гармонічне поєднання з довгастою формою обличчя. «У мене довгасте обличчя, і я перестала робити контуринг», — говорить вона в одному зі своїх б’юті-туторіалів. «Тепер я наношу “рум’янець бойфренда”, тому ще він створює округлий ефект». 

Мікіяж Boyfriend Blush, фірмовий для моделі та акторки Девон Аокі в 90-х і 00-х, дозволяє створити літній, соковитий і природний б’юті-образ, наче ви щойно покинули залите сонцем місце. Нижче L’Officiel Online зібрав головні приклади застосування тенденції серед знаменитостей і від зіркових візажистів, що надихнуть на її відтворення. 

Tyla
Девон Аокі
Кейлі Спені
Еллісон Вільямс
Сабріна Карпентер
Ешлі Грехем
Tyla
Девон Аокі
Кейлі Спені
Еллісон Вільямс
Сабріна Карпентер
Ешлі Грехем
01 00
Tyla
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).