Поки без скінні: джинси barrel-leg — наймодніший силует у 2024 році

Тренды
24.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Новий денімовий фаворит на фешн-арені
ПОДЕЛИТЬСЯ

Широкі та вільні? Низька посадка? Або контроверсійні скінні, які на шляху до повернення в моду, та розпочали свій шлях відродження на останніх показах Miu Miu й Balenciaga? Мода має іншу відповідь на питання, які джинси матимуть статус наймодніших у 2024 році. Зустрічайте, barrel-leg («бочки») — модель, яка фірмово найширша саме в зоні колін, здебільшого з високою посадкою та звужується ближче до щиколоток. Ці джинси вирізняються розслабленістю й численністю можливостей для стилізації як у повсякденних образах, так і поза їхніми межами, що доводять виходи знаменитостей та інфлюенсерок.

Alaїa

 

Так, зіркове звання моделі barrel-leg підтвердила Сієнна Міллер, що з’явилася на цьогорічному Каннському кінофестивалі саме в цій моделі. Її образ від Schiaparelli демонструє: згадані трендові джинси з легкістю можуть виражати одночасно вишуканість, невимушеність і ноти екстравагантності. Ансамбль акторки поєднував темні barrel-leg (до речі, саме тьмяні відтінки очолюють перелік денімових трендів у 2024 році), світлий жакет із сюрреалістичними золотими деталями й фірмове золотисте взуття від модного дому.

Сієнна Міллер

 

Доєднуються до списку прихильниць джинсів barrel-leg також Джуліанн Мур і Тіна Кунакі. Перша з’явилася в образі, що стане натхненням для повсякденних виходів. Акторка продемонструвала стильну й актуальну інтерпретацію трендового «канадського смокінга», тобто ансамблю винятково з деніму, із носінням саме джинсів barrel-leg. Модель Тіна Кунакі також продемонструвала більш повсякденну стилізацію: білий топ із вирізом вона одягнула поверх водолазки, що були скомбіновані з блакитною денімовою моделлю з підворотами. 

Джуліанн Мур

 

 Тіна Кунакі

 

Бажаєте доєднатися до адептів джинсів barrel-leg? Модні бренди й будинки готові вам допомогти інтегрувати їх у свій гардероб вже цього сезону. У їхньому арсеналі — як широкі екстравагантні моделі, для прикладу, від Alaїa та Citizens of Humanity, так і більш щоденні й менш вільні, як-от від Cos та Zimmermann. У відтінках, довжині й фурнітурі також можна віднайти свого нового фаворита: фешн-бренди пропонують одночасно світлі джинси barrel-leg з потертостями, традиційно блакитні, а також укорочені з торочками на подолі.

Alaїa
Citizens of Humanity
Zimmermann
Frame
Cos
Alaїa
Citizens of Humanity
Zimmermann
Frame
Cos
01 00
Alaїa
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).