Як у Керрі Бредшоу: «топ-труба» — найелегантніший верх для цього літа

Тренды
27.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Фаворит знаменитостей
ПОДЕЛИТЬСЯ

Підвищення температур за вікном неодмінно спонукає до оновлення літнього гардероба. Зокрема, з відкритими, більш легкими й актуальними речами. Тож якщо ви в пошуку нового верху, трендовий tube top або «топ-труба» стане ідеальним доповненням літніх образів. Ця елегантна річ здебільшого щільно прилягає до грудей та закриває їх, і не має бретелей, що дозволяє продемонстрували спокусливість ключиць.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений Every Outfit (@everyoutfitonsatc)

 

Гейлі Бібер

 

Улюбленець екранної героїні Керрі Бредшоу із серіалу «Секс і місто», «топ-труба» цього сезону вже був помічений на знаменитостях, як-от під час появ Кендалл Дженнер, Емілі Ратаковскі, Сідні Свіні й Зої Кравіц. Хоч передусім цей верх асоціюється з модою 90-х і початку 00-х (як ми неодноразово переконуємося, тренди цих років продовжують повертатися), сьогодні дизайнери та інфлюенсерки працюють із «топом-трубою» в сучасному прочитанні.

Blumarine весна-літо 2024, Fendi весна-літо 2024, Litkovska весна-літо 2024

 

Серед адептів цієї елегантної речі Blumarine — бренд, відповідальний за популяризацію стилю нульових у наші часи. На його подіумі «топ-труба» був представлений невимушено та святково в образі зі штанами на низькій посадці та численними, не надто помітними лелітками. 

До кола поцінувачів цього верху приєдналися й Fendi, що зробили ставку на геометричний барвистий принт та деконструкцію. Водночас для тих, хто надає перевагу елегантності, натхненням стане ансамбль від Litkovska. У разі світських появ чи вишуканої вечері подовжений «топ-труба», як в українського бренду, стане гармонічним компаньйоном.

Etro весна-літо 2024, Carven весна-літо 2024, Chanel весна-літо 2024

 

Звісно, не обійшлося без грайливих і романтичних бантів, які вже кілька сезонів поспіль домінують у фешн-індустрії. Бажаєте поєднати цей тренд із «топом-трубою»? Беріть приклад із Chanel, що представили чорно-білий верх із трьома бантами.

Заразом висхідна зірка в моді, Carven, на чолі з дизайнеркою Луїзою Троттер також не пройшла повз «топа-труби». Утилітарність і вишуканість від модного дому втілилася в поєднанні подовженого верху з драпіруванням, масивного клатча й мішкуватих штанів. Більш розслаблений, майже для відпусток образ представили Etro. Асиметричний топ, схожий на денім, що властиво ефекту trompe-l'oeil, був скомбінований із широкими джинсами й ефектними золотими прикрасами.

Читайте також: Поки без скінні: джинси barrel-leg — наймодніший силует у 2024 році.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).