Собаки, міська культура й денді — у новій чоловічій колекції Louis Vuitton

Новини
03.06.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Найкращі друзі чоловіка
ПОДЕЛИТЬСЯ

Хто стане найкращим компаньйоном у подорожі, якою є життя? Чоловіча пре-колекція Louis Vuitton весна-літо 2025 надає особливу відповідь — це собаки.

Ці стосунки між людиною й твариною надихнули креативного директора модного дому Фаррелла Вільямса на створення гардероба для щоденних прогулянок, відвінин парку та представників спільноти любителів собак. А також — для тих, кого захоплює Louis Vuitton, на що вказує гра слів Dog LVers. 

Нова колекція відображає один з елементів менталітету модного дому — витонченість у всіх сферах життя, включно з вигулом собак. Так, Louis Vuitton представляє одяг для сучасного денді в стилі преппі. Це, зокрема, костюми з широкими штанинами або укорочені в нейтральній палітрі класичного джентльменського гардероба.

Велика увага в колекції приділена шаховому принту Damier Argyle, що був інтерпретований у численних речах: від бежевого тренча, джинсових шортів до сірого жакета без коміра. Значна частина одягу до того ж натхненна феноменом виставки собак.

Така інспірація втілилася в приталених костюмах, як-от із шортами, створеними з матеріалу для тренувальних сорочок. На одному з бомберів також зображений портрет собаки породи італійський хорт — це данина відданості тварини.

Аксесуари, ювелірні вироби та взуття теж містять тваринні мотиви. Портрети собак з’являються на банданах, клатчі набули форми кісточок, сумки Keepalls та Messengers прикрасили брелоками з відбитками лаб чи зображенням тварини, а лофери Dog Collar Loafer із чорної або бордової шкіри декоровані пряжкою у вигляді собачого нашийника. 

Колекція, натхненна домашніми улюбленцями, не була б повною без вишуканих аксесуарів для них. Про це Louis Vuitton подбали, представивши лінійку Canine. Вона створена у фірмовому оформленні Monogram Canvas і включає повідець, нашийник, металеві миски для собак та будку. 

Читайте також: Футболка зі слоганом — гіт сезону. Згадуємо історію тих, що носили Періс Гілтон і Зендея

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).