10 цитат Ніколь Кідман про життя, кохання та фемінізм

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Лауреатка «Оскару» та шести «Золотих Глобусів», одна з найуспішніших голлівудських акторок, а також та, кому вдалося позбавитися від слави дружини відомого чоловіка, знайти нове кохання та гармонію в житті — усе це про Ніколь Кідман, яка сьогодні святкує свій день народження. На честь 57-ї річниці знаменитості ми згадуємо її відомі цитати про життя, кохання та фемінізм. 

Про життя та кохання

«Я навчилася на власному досвіді, що не можна насолоджуватися хорошими часами, якщо ви не мали протилежних»

«Життя сповнене обертів. Треба міцно триматися, і тоді все вийде»

«Я думаю, що найскладніше - це дозволити, щоб тебе любили, тому отримувати любов і відчувати – це досить велика боротьба. Гадаю, це те, чого я навчилася останнім часом — дозволяти собі бути коханою»

«Щойно ви відмовитеся від бажання контролювати своє майбутнє, ви відчуєте себе щасливішими»

«Я б охарактеризувала себе як емоційну і дуже нервову людину. Коли мене щось засмучує — я дійсно засмучуюсь. Якщо мене щось злить - я справді злюся. Я не можу нічого приховати»

«Я впевнена, що ти маєш віддавати рівно стільки ж, скільки отримуєш. Не можна жити, зациклившись лише на собі»

Про красу

«Мені не потрібно роздягатися, аби бути сексуальною»

«Моя зовнішність — абсолютно природна. Я завжди наношу захист від сонця, не палю та дбаю про себе. Я цим пишаюся. Кожен може робити зі своєю зовнішністю що завгодно, я нікого не засуджую, але сама вірю в спорт. Так мене виховали»

Про фемінізм

 «Я вийшла заміж дуже молодою, але це рішення не стало для мене силою — це був захист. Одруження з надзвичайно впливовою людиною вберегло мене від сексуальних домагань в акторській кар’єрі. Я працювала, але завжди була замкненою в собі»

«Я жінка, мати, дочка, сестра. Я реальна людина, яка живе у світі. Для мене обговорювати природу жіночих бажань або те, як суспільство бачить жінок, не є дивним, це просто здоровий глузд»

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).