Що всередині: від острова Капрі до Сен-Тропе — краса природи й літній настрій в оновлених бутиках Chanel

ПОДЕЛИТЬСЯ
Сонячний спосіб життя з модним домом
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бутики часто доповнюють унікальний всесвіт, що створюють провідні фешн-гравці. Так, їхній інтер’єр чи екстер’єр може відсилати, наприклад, до історії модного дому, культових творінь чи легендарних засновників. Оновлені літні бутики Chanel — не виняток. Розташовані у головних курортних локаціях світу, вони поєднують коди модного дому, чи то фірмову палітру, чи акценти з паризьких флагманів, із навколишньою красою та елементами культур цих країн. Від італійського Капрі до французького Сен-Тропе — що всередині оновлених літніх бутиків Chanel розповідає L’Officiel Online.

Сен-Тропе

На початку червня бутик Chanel у французькому Сен-Тропе знову відчинив свої двері. Напередодні він пройшов крізь масштабну реконструкцію, яку очолив архітектор і багаторічний співробітник модного дому Пітер Маріно. Оновлення будівлі відбувалося за «мотивами» будинку La Pausa, що був повністю декорований Коко Шанель. 

Розташований у віллі La Mistralée, бутик Chanel у Сен-Тропе працює кожного літнього сезону, починаючи з 2011 року. Його локація, як і сам дизайн, передає відпочинкову розслаблену атмосферу. Йдеться, зокрема, про фасад із зеленими віконцями, басейн біля самої споруди й розташування неподалік Лазурового берега. 

Усередині данину історії Chanel віддають дзеркала, що нагадують про оформлення паризького бутика на вулиці Камбон, 31, де творила Коко Шанель. Водночас про зв’язок будинку з мистецтвом нагадують картина Жоржа Ноеля й вісім керамічних виробів, створених культовим митцем і другом мадмуазель Пабло Пікассо.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Капрі

Цього літа сезонний бутик Chanel на італійському острові Капрі також готовий зустрічати гостей. Елегантний і спокійний, він має теракотовий фасад і затишну цегляну терасу в оточені ялинок. Повітря біля нього наповнене ароматами жасмину та лимонних дерев. Насолодитися ним дозволяє комфортна лаунж-зона. Чорно-білий інтер’єр всередині бутика доповнений тканиною кольору слонової кістки, що натхненна культовим твідом Chanel.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бодрум

Сезонний бутик Chanel у Туреччині розташований на території розкішного готелю й курорту Mandarin Oriental Hotel Bodrum. З нагоди цьогорічного відкриття він був розширений і відремонтований. Під час візиту до цього кубічного павільйону для гостей відкривається панорамний вид на Егейське море, басейн та зелені сади готелю.

На духу бутика розміщений логотип модного дому, що, на перший погляд, нагадує вертолітний майданчик. У будівлі атмосферу відпочинку й літа дозволяють повністю відчути приватний балкон і простора тераса. Про дух Chanel у бутику до того ж нагадує фірмова палітра всередині — це білий, бежевий та контрастний чорний колір. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Міконос

Цьогоріч сезонний бутик Chanel вдруге вітатиме гостей на грецькому острові Міконос. Споруда має форму куба, два поверхи й побілені стіни, втілюючи знакову кікладську архітектуру. Інтер'єр бутика витриманий у нейтральних відтінках із теплими текстильними акцентами, як-от у тканій мішковині й твіді. Останні прикрашають стіни та килими. Також усередині наявні шафи з матового скла й дзеркала в повний зріст, що підсилюють природне денне освітлення магазину. Для відпочинку та зручності гостей у бутику облаштовані комфортні тераси.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Іст-Гемптон

Сезонний бутик Chanel в Іст-Гемптоні, штат Нью-Йорк — це поєднання паризької літньої фантазії та американського духу. Біля будівлі, що вкрита сірою черепицею, розташований славнозвісний гемптонський сад. Усередині світлий, літній декор доповнений чорно-біло-золотою палітрою, фірмовою для Chanel. Килими та подушки на поверсі для приватних зустрічей створені з твіду, а елегантні меблі й графічні акценти нагадують про культовий паризький бутик на вулиці Камбон, 31.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).