Born in Ukraine: 5 українських брендів, вартих вашої уваги

ПОДЕЛИТЬСЯ
Нова добірка L’Officiel Ukraine
ПОДЕЛИТЬСЯ

У червні ми публікуємо нову частину щомісячної добірки Born in Ukraine, яка має на меті знайомити читачів з новими українськими брендами. Протягом більш, ніж року, з моменту заснування рубрики редакція L’Officiel Online познайомилася з багатьма місцевими компаніями, які мають силу працювати в складних реаліях, продовжуючи створювати красу та ділитися нею з оточуючими.

L'Officiel Online планує і надалі розповідати про якісні продукти, які виробляються на території нашої держави попри загрозу постійних обстрілів і ракетних ударів. Нижче ми зібрали українські бренди, варті вашої уваги.

chernikova

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Chernikova — це бренд сучасного етно-одягу, що існує з 2010 року. Бренд Chernikova — для тих людей, які хочуть створити непростий образ, одягши яскраві, наповнені емоцією та змістом речі.

Основним джерелом концептуальності зйомки постає неповторний образ кохання, якому не підвладні жодні випробування часом. Локація символізує гармонію з природою та буденним життям, де кожен кадр відзеркалюється у традиціях та культурі.

Чорне та біле — дві протилежності, які поєднуються в образах. Присутні елементи традиційної культури з сучасними акцентами, наголошуючи на збереженні національної ідентичності в новому світі.

У стилізації образів білого кольору були використані «намітки» — це старовинний український головний убір, який був важливою частиною весільного обряду і слугував знаком заміжньої жінки. Намітка мала оберегове значення.

Фотографії, які відобразили цей неповторний момент, стали втіленням того, що кохання може перемогти будь-які випробування часу, а національна ідентичність — це не лише минуле, а й майбутнє, яке ми створюємо разом.

XARISMA

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бренд XARISMA заснований у 2008 році. Український бренд вже відомий своїми анімалістичними принтами та флористичними мотивами в колекціях, фактурними тканинами та розслабленим, вільним кроєм. XARISMA не прив’язується до трендів і модних тенденцій, але обов'язково стежить за ними, представляючи актуальні силуети.

«Ми виготовляємо одяг, що дарує емоції, легкість і радуватиме багато сезонів. Одяг, що говорить про любов до себе», - ділиться бренд XARISMA з редакцією.

Легкі струмливі сукні від XARISMA створені для того, щоб не чекати особливого дня, а насолоджуватися життям тут і зараз, насолоджуватися кожною миттю. Ідея бренду - допомогти дівчатам почуватися комфортно та впевнено, виглядати чудово в будь-якій ситуації та бути справжньою XARISMAGIRL. Жінкою із сильним характером, яка точно знає, чого хоче, якій цікаво все нове і яка сміливо йде до своїх цілей.

Amelina

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

 

Українське ательє Amelina — це місце, де поєднались данина найкращим швейним традиціям і новітнє бачення сучасної ділової жінки. З 2009 року ательє відшиває якісний одяг за індивідуальними проєктами, а також створює оригінальні капсульні колекції.

«Ми знаємо, якою має бути бізнеследі 21 століття, розуміємо її запити та виконуємо бажання. Впевнені, що гармонія особистості досягається шляхом поєднання внутрішньої глибини та досконалого зовнішнього вигляду», — розповідають у Amelina.

Майстрині бренду створюють ідеально відточені крої, бездоганні лінії, точні силуети, щоб підкреслити красу клієнток. У виробництві бренд використовує люксові натуральні тканини італійського походження. В ательє доступний великий вибір кольорів, принтів та фактур. Одяг бренду Amelina відшивається на сучасному обладнанні, а кожний шов майстрині перевіряють вручну.

«Задоволені відгуки та довіра наших клієнток  підтверджують, що ми обрали вірний шлях, — створювати інтелектуальну українську моду. Високоякісний крафтовий одяг від Amelina десятиріччями залишається у тренді», — ділиться бренд.

AWY

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Молодий бренд одягу, створений у 2021 році для занять спортом та активного способу життя. У дизайні AWY закладено мінімалізм та практичність, адже кожну річ легко комбінувати між собою. Кожен виріб виготовлений з високоякісних матеріалів, які не відчуваються на тілі, тому вони стануть ідеальним супутником для будь-якої активності — як на тренування, так і на прогулянку з друзями.

Речі AWY створені для отримання задоволення від процесу у спорті, житті та будь-якому щоденному занятті.

Anvi

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

ANVI — це український бренд екологічної косметики, представлений на б’юті-ринку з 2022 року. Мета бренду – дбати про людину та навколишнє середовище. У своїх продуктах ANVI використовують натуральні рослинні інгредієнти з усього світу, поєднаних  з активами, вирощеними на землях України.

«Поєднуючи веганську косметику та кращі природні компоненти, ми піклуємося про тебе. Використовуючи екологічне пакування - ми піклуємося про довкілля», — ділиться засновниця бренду Юлія Марченко.

В основі філософії нашої марки мінімалістичні, але інноваційні та багатофункціональні продукти для всіх, хто прагне вести екологічний спосіб життя та користуватися високоякісними косметичними засобами.

Засоби ANVI – натуральні, веганські, безпечні, біорозкладні та екологічно чисті. Косметика виготовляється у власній лабораторії, невеликими партіями з використанням сертифікованої екологічної та завжди свіжої сировини. Лікувальні трави, серед яких кропива, ромашка, а також олії — пшениці, коноплі, шипшини,обліпихи та інші натуральні компоненти. Асортимент ANVI налічує продукти для догляду за обличчям, тілом та волоссям.

«Ми віримо, що природа дає нам все найкраще для нашого здоров'я та краси, тому максимально використовуємо ці скарби, додаючи новітні технології та перетворюємо це в активні дієві косметичні засоби безпечні для людини та планети», — розповідає Юлія.

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).