Нехай буде пишно: спідниця bubble — найтрендовіша серед літніх спідниць

Тренды
03.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Розповідаємо, як носити та яку обрати
ПОДЕЛИТЬСЯ

Літня пора створена для грайливих та романтичних силуетів, і хто, як не спідниця bubble дозволить досягнути такого ефекту? Відома також як спідниця-балон, вона має підгорнутий край та подвійний шар, який створює фірмову пишність. Окрім флагманських брендів фешн-індустрії, зокрема Miu Miu, Bally й Tory Bruch, цю найгарячішу річ сезону вже додали в гардероб такі трендсетерки, як-от Кайлі Дженнер, Гейлі Бібер і Селена Гомез. Ми також «на борту» з трендом — завдяки його особливому кокетливому шарму.

Кайлі Дженнер у червні 2024-го

 

Інфлюенсерка Ванесса Гонг у квітні 2024-го

 

Фактично повернення спідниці bubble можна вважати привітом із 80-х. Тоді грайливий низ популяризувала принцеса Діана, що з’явилася в ньому у 1987 році на Каннському кінофестивалі. Водночас історію тренду можна простежити й до 50-60-х років. Так, його вихід на сцену великої моди пов’язаний з такими культовими дизайнерами тих десятиліть як Юбер де Живанши та П’єр Карден

Принцеса Діана на Каннському кінофестивалі, 1987 рік

 

У 1958 році The New York Times назвала спідницю bubble «однією з найкрасивіших танцювальних моделей для вечора», а саме в поєднанні з прозорими панчохами та вечірніми рукавичками. А як щодо сьогодення? Для цього сезону дизайнери пропонують осучаснені, проте не менш романтичні опції. 

Натхненням для стилізації спідниці bubble стануть колекції сезону весна-літо 2024, де вона примітно з’явилася в модерному прочитанні. У Bally пропонують додати річ довжиною міні в сміливий преппі ансамбль. Зокрема, скомбінувати її зі світло-блакитною сорочкою, тонким чорним ремінцем і взуттям Mary Jane. 

MSGM весна-літо 2024, Miu Miu весна-літо 2024, Bally весна-літо 2024

 

Натомість у Miu Miu вирішили транслювати більш розслаблений настрій із поєднанням короткої спідниці bubble, невимушено розстібнутого поло й гіковських окулярів. Продовжує плеяду образів, натхненних преппі, і MSGM. На показі бренду спідницю bubble доповнили картатий жакет із запахом, гольфи та босоніжки на плоскій підошві з бантами.

Для тих, хто готовий додати грайливу спідницю bubble у свій гардероб уже цього літа, L’Officiel Online зібрав найактуальніші моделі. Серед них опції яскравих і нейтральних кольорах, а також різної довжини й бестселер від J.Crew

Helmut Lang
Cinq à Sept
Zara
H&M
J.Crew
Helmut Lang
Cinq à Sept
Zara
H&M
J.Crew
01 00
Helmut Lang
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).