Мистецтво та тенденції: бренд OKSANA MUKHA презентував кампейн нової колекції, знятий на Французькій Рив'єрі

Тренды
12.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Втілення високої майстерності та сучасної моди
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український бренд весільного і вечірнього одягу OKSANA MUKHA презентував нову весільну колекцію Pearl, яка стала справжнім втіленням мистецтва та сучасних тенденцій. Цьогорічна колекція вирізняється своєю неповторністю та поєднанням традиційних елементів з новаторськими підходами в дизайні. Талановиті дизайнери бренду OKSANA MUKHA вкотре змогли створити щось надзвичайне, поєднавши улюблені класичні елементи з сучасними інноваціями, новітніми тканинами та творчими рішеннями.

Колекція пропонує нареченим унікальну можливість відчути себе найгарнішими в цей особливий день, насолоджуючись романтичними поєднаннями мережева з ручною роботою квітів, що додає сукням витонченості та елегантності.

«Це не просто весільні сукні, а витвори мистецтва, які підкреслюють індивідуальність кожної нареченої», - ділиться бренд. 

Для створення цієї колекції були використані ексклюзивні тканини, спеціально виготовлені для бренду OKSANA MUKHA. Вони додають сукням особливого шарму і підкреслюють їх унікальність. Вибір матеріалів та увага до деталей роблять кожну сукню неповторною, а використання ручної роботи лише підсилює це враження. Cукні бренду створені для тих, хто цінує високу якість та індивідуальний підхід.

Місцем для фотозйомки нової колекції було обрано вражаючу Villa Ephrussi de Rothschild, французьку приморську віллу, розташовану на мальовничій Французькій Рив'єрі. Ця вілла оточена дев'ятьма прекрасними садами, кожен з яких має свою неповторну атмосферу. Вілла відома своєю багатою історією та вишуканою архітектурою, що надає фотосесіям особливого шарму та романтичного настрою. Вибір цього місця не випадковий, адже він ідеально підкреслює елегантність та розкіш нової весільної колекції від OKSANA MUKHA.

Колекція Pearl, представлена українським брендом OKSANA MUKHA, втілює у собі ніжність та романтичність,  водночас унікальність сучасної жінки. Кожна сукня створена з любов’ю та турботою, щоб наречена почувалася особливою у найважливіший день свого життя.

Кожна деталь вбрання відображає високий професіоналізм дизайнерів бренду та їхнє прагнення створити найкраще для своїх клієнтів. Образи OKSANA MUKHA втілюють філософію краси та витонченості, яка робить кожну наречену неповторною.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).