Як це було: благодійний і яскравий концерт MONATIK у Нью-Йорку

События
08.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Зал у синьо-жовтих барвах та фото Ignis Terram
ПОДЕЛИТЬСЯ

Наприкінці червня в Нью-Йорку пройшов концерт українського виконавця MONATIK. Виступ відбувся в межах четвертого в кар’єрі співака туру США й Канадою, а також першого — під час повномасштабної війни. Ціллю благодійного турне є збір коштів для Патронатної служби «Янголи Азову» та спецпідрозділів Збройних Сил України. 

«Ми вирушили з важливою місією: розповідати про страшні події, що відбуваються через російську агресію на наших суверенних територіях, голосно говорити всьому світу про наших захисників, які перебувають у полоні та яких не хочуть обмінювати російські загарбники», — поділився в соцмережах MONATIK.

Напередодні співак також створив власну картину в нью-йоркській галереї Mriya Gallery, що популяризує за кордоном культуру України й творчість її митців. Його робота, а саме вторговані за неї кошти, буде спрямована на підтримку українських військових. Наступними зупинками виконавця в турі з семи міст стануть канадські мегаполіси Едмонтон й Торонто.

Як пройшов яскравий і благодійний концерт співака в Нью-Йорку — дивіться нижче у фотозвіті.

Читайте також: Ренесанс українського театру: Олена Коляденко для L’Officiel Ukraine

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).