Бред Пітт – новий гонщик «Формули-1». Принаймні в майбутньому фільмі F1 від Apple Original Films

ПОДЕЛИТЬСЯ
Та режисера «Топ Ган: Маверік»
ПОДЕЛИТЬСЯ

У майбутньому фільмі від Apple Original Films Бред Пітт з’явиться на широких екранах у ролі гонщика «Формули-1». На Гран-прі змагань у Великобританії кіностудія представила дебютний тизер картини під назвою F1. Що відомо про майбутню стрічку за участі голлівудського актора та «титанів» гоночних змагань, розповідає редакція L’Officiel Online.

Сюжет

У фільмі F1 Бред Пітт втілить роль колишнього гонщика, який повертається на трасу «Формули-1», аби стати учасником команди та наставником для одного з новачків у спорті. Інші деталі сюжету майбутньої картини поки що залишаються у таємниці. Однак відомо, що підчас знімання картини, які проходили на реальних трасах, Бред Пітт керував спортивними автомобілями самостійно.

Акторський склад

Партнером та учнем героя Бреда Пітта виступить 32-річний британсько-нігерійський актор Дамсон Ідріс, відомий за кримінальною драмою «Снігопад». На екрані стрічки F1 з’являться Хав'єр Бардем, Сара Найлз, а також інші відомі актори та діючі гонщики «Формули-1».

Режисером стрічки виступить Джозеф Косінскі, найвідомішою роботою котрого вважається фільм «Топ Ган: Маверік» за участі Тома Круза.  

Прем’єра

Світова прем’єра F1 запланована на 27 липня 2025 року. Фільм покажуть на широких екранах, а згодом – і на стрімінговому сервісі Apple TV+.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).