Візажист Пет МакГрат анонсувала випуск нового продукту

Новини
15.03.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Тижні моди — це найкращий період для максимального сплеску й обміну творчою енергією всіх залучених до процесу створення шоу людей. Саме тому, після цілої низки модних показів, чимало її учасників можуть відчувати певну спустошеність і бажання перепочити — але точно не легендарний візажист Пет МакГрат. Надихнувшись створенням макіяжу для шоу Valentino F/W 2016, візажист вирішила випустити

ПОДЕЛИТЬСЯ

Phantom-03

Тижні моди — це найкращий період для максимального сплеску й обміну творчою енергією всіх залучених до процесу створення шоу людей. Саме тому, після цілої низки модних показів, чимало її учасників можуть відчувати певну спустошеність і бажання перепочити — але точно не легендарний візажист Пет МакГрат.

Надихнувшись створенням макіяжу для шоу Valentino F/W 2016, візажист вирішила випустити вже третій за рахунком продукт «003» під власним брендом Pat McGrath Lab. Судячи з фото в її особистому Instagram-акаунті, незабаром нас чекає прем’єра перламутрового сяючого хайлайтера у вигляді пігменту.

Phantom 002
На фото: Phantom 002
Gold 001
На фото: Gold 001

Нагадаємо, що перший продукт Pat McGrath Lab вийшов ще минулої осені і був розпроданий за декілька хвилин. Що стосується другого набору з чотирьох (синього, рожевого, мідного і золотого) пігментів, Phantom 002 вийшов збільшеним тиражем: після успіху 1 000 золотих сетів «фантомів» зробили ще 200.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).