Що треба знати про «Ідеальну пару» — серіал про світське (і вбивче) весілля з Ніколь Кідман

ПОДЕЛИТЬСЯ
Замість шампанського — допити
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ніколь Кідман, Дакота Феннінг і Ізабель Аджані — все це гості світського весілля надзвичайно багатої сім’ї, яке, щоправда, перетворюється в допити щодо вбивства. Замість шампанського на героїв, що є втіленням «тихої розкоші» й перестають битися, щоб не зіпсувати вартісний вінтаж, чекають таємниці та підозри. Ба більше, довершує цю вибухову суміш зіркових акторів і загадок режисерство від лавреатки «Оскара». А поки ми чекаємо запрошення на таке весілля, L’Officiel Online розповідає все, що відомо про «Ідеальну пару» (The Perfect Couple) від Netflix — претендента на звання найочікуванішого серіалу року.

Який сюжет?

Події серіалу розгортаються на чарівливому острові Нантакет, штат Массачусетс. За чудової літньої погоди героїня, на ім’я Амелія Сакс, готується до весілля з фактично ідеальним чоловіком із найбагатшої сім’ї цієї місцини. Грір Гаррісон Вінбері, мати нареченого й знаменита письменниця у виконанні Ніколь Кідман, не шкодує грошей на цю світську подію. За планом вишукане весілля включатиме п'ятиярусний торт, декорації з пляжних троянд, устричний банкет, а потім розкішний бранч, після якого молодята вирушать на Фіджі. Проте мрії про шаманське швидко зникають, коли на пляжі знаходять мертве тіло.

Замість весілля гості стають підозрюваними. «Коли таємниці виринають на поверхню, починається розслідування», — йдеться в синопсисі.

Серіал «Ідеальна пара» заснований на однойменному романі й бестселері The New York Times. Його авторкою є Елін Гільдербранд, її називають «королевою літнього читання». Тож, якщо ви досі не знаєте, яку книжку закинути в сумку для походу на пляж, зверніть увагу на твори письменниці.

Зірковий акторський склад

Акторський склад серіалу складається із зіркових облич і провідних акторів. Культова Ніколь Кідман перевтілиться в гламурну матір нареченого Грір Гаррісон Вінбері, а Лієв Шрайбер («Рей Донован», «Астероїд-Сіті») — у батька. Дакота Феннінг зіграє одну з родичок із боку молодого. 

Ірландська акторка, висхідна зірка Ів Г'юсон, виконає роль нареченої Амелії Сакс, що одружується з героєм Біллі Гоула. Натомість Меган Фегі («Білий лотос», «Жирний шрифт») виступить грайливою найкращою подругою молодої. Доповнює захопливий акторський ансамбль Джек Рейнор, що відомий роллю у фільмі жахів «Сонцестояння». А також — французька ікона Ізабель Аджані, яка зіграє подругу родини.

«Це неймовірний акторський склад, один з найкращих ансамблів, чесно кажучи, всіх часів», — говорила про серіал в одному з інтерв’ю авторка однойменного роману Елін Гільдербранд. «У нього дивовижна режисерка Сюзанна Бір, яка зняла "Знищення", "Нічного адміністратора" та "Пташиний короб". Вона неймовірна, тож я в захваті щодо цього».

У режисерському кріслі — лавреатка «Оскара»

Лавреатка «Оскара», «Еммі» й «Золотого глобуса» Сюзанна Бір («Помста», «Після весілля», «Пташиний короб») зрежисувала всі шість епізодів серіалу. Вона до того ж виступить виконавчою продюсеркою. Одним із продюсерів проєкту став Шон Леві, що працював над серіалами «Дивні дива» та «Тінь і кістка».

Чи є трейлер і коли вийде серіал?

Поринути в коротку подорож таємниць та небезпек острова Нантакет можна з першим трейлером, що з’явився напередодні. Сам серіал вийде на Netflix 5 вересня.

Читайте також: Моду, шеф! Чому світ захопився стилем у серіалі «Ведмідь»

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).