Натхнення дня: Зої Кравіц в зніманні для книги ZOË від Saint Laurent

Съемка
15.07.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Літо, басейн і бікіні
ПОДЕЛИТЬСЯ

Якою є жінка Saint Laurent? Модний дім дає однозначну відповідь у новому зніманні за участі Зої Кравіц. Американська акторка, найбільш відома за ролями в фільмах «Бетмен» та «Люди Ікс», стала героїнею книги під назвою ZOË від видавництва Saint Laurent. Починаємо новий тиждень з літнього знімання та розглядаємо фото нижче.

Книга ZOË віддає дань поваги довготривалому зв’язку Зої Кравіц з модним Домом. Креативний директор Ентоні Ваккарелло співпрацює з акторкою вже не один рік, запрошуючи її до знімань у численних кампейнах. «У житті, як і в роботі, Кравіц уособлює впевнену, сучасну чуттєвість, стаючи сутністю жінки Saint Laurent», — ділиться модний Дім.

Понад сто кольорових та чорно-білих зображень демонструють невимушених характер Зої. На кадрах знаменитість з’являється у різноманітних локаціях — від пляжу до міста. Інтригою фотографії наділяють і другорядні герої знімання, на яких з’являється, наприклад, американський актор Джеремі Аллан Вайт.

Автором знімання виступив південноафриканський фотограф Генрік Пур’єнн, який вже не вперше співпрацює з видавництвом Saint Laurent. Раніше роботи Генріка також були помічені в рекламних кампаніях Chanel, Louis Vuitton та інших.

Придбати ZOË можна буде в бутиках у Парижі та Лос-Анджелесі, а також на офіційному сайті модного Дому.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).