script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Привіт із 90-х: великі гумки scrunchie для волосся — найнесподіваніший тренд літа

Тренды
30.07.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Ось кілька способів, як стилізувати ностальгічний аксесуар
ПОДЕЛИТЬСЯ

 Від елегантної клітинки віші, ніжного мережива до витонченого шовку — всі знамениті ікони стилю, інфлюенсерки та it-дівчата цього року носять великі scrunchie з цим або іншим декором. Так, у цій еластичній гумці масивного розміру, широко популярній у 90-х та обтягнутій пухкою тканиною, прикметно з’явилися зірки стрітстайлу на останніх Тижнях моди. А також — модель і трендсетерка Белла Гадід на початку сезону, яка увінчала гладенький, блискучий пучок білою великою scrunchie.

Тож, якщо ви шукаєте спосіб приручити свій боб, зав’язати довге волосся або додати новий модний штрих до класичного зачесаного назад пучка, візьміть до рук величезну scrunchie — аксесуар для волосся з неочікуваним поверненням у 2024 році. Готові підхопити тренд? Нижче розповідаємо про найгарячіші способи, як стилізувати цю гумку цьогоріч.

Белла Гадід на Каннському кінофестивалі, 2024 рік

Зачесаний назад пучок

Тиждень моди в Копенгагені сезону весна-літо 2024

 

Найпопулярнішою зачіскою, що супроводжує тренд на велику scrunchie, є класичний пучок, часто зачесаний назад біля основи голови. Оскільки зачесаний назад пучок прибирає весь об’єм волосся, часто приховуючи сам пучок за силуетом голови, додавання масивної гумки може додати зачісці значно більшого об’єму. Така стилізація також ідеально підходить для коротких зачісок, оскільки вона допомагає відвернути увагу від будь-якого волосся, що стирчить або вибивається із традиційного пучка.

Заплетений хвіст

Інстаграм: @tied.up_

 

Якщо ви хочете вдосконалити свій заплетений хвіст, додайте величезну scrunchie. Незалежно від того, надягнете ви гумку після плетіння або перед цим, така стилізація надасть зачісці додаткового об’єму, кольору й текстури. У такий спосіб ви створите ідеальний літній образ для будь-якої події. 

Хвіст

Інстаграм: @marlies.pia

 

Немає значення, яка текстура та довжина вашого волосся, ця зачіска є найкращим варіантом для швидких і розслаблених зборів. Для ідеального хвоста з великою scrunchie зробіть типовий хвіст, зібраний назад, залишіть кілька пасм, щоб вони обрамляли обличчя, і просто надягніть на нього цю велику гумку. Якщо ж вас є кілька додаткових секунд, під час створення такої зачіски ви можете застосувати додаткові б’юті-засоби для волосся.

Зокрема, почніть з того, аби зібрати волосся назад у хвіст, розгладьте всі нерівності волосся, нанесіть улюблену олію або гель, а потім проведіть щіткою або гребінцем по шкірі голові, щоб зафіксувати укладку. Також, хоч деякі зачіски можуть не потребувати «додаткової підтримки», ви можете одягнути надійну й міцну гумку перед самою scrunchie. Так, ваша стилізація волосся зможе протриматися більш довго.

За матеріалом L’Officiel USA.

Читайте також: Трендовий радар: довгі джинсові шорти — головне придбання літа

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).