script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Бренд CHANEL вперше в Україні представлений у мобільному застосунку BROCARD

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

CHANEL – бренд, що на початку XX століття перевернув уявлення жінок про прекрасне та дотепер продовжує встановлювати світові тренди моди й краси. Найбільш продаваний парфум всіх часів, початок епохи лаків для нігтів, перші світловідбивальні частинки у косметиці: CHANEL – це все це і набагато більше.

Лише BROCARD серед уповноважених розрібних продавців вже майже 10 років офіційно представляє косметику та парфумерію CHANEL онлайн в Україні.

«Сьогодні ми ще раз пройшли складний і тривалий процес авторизації від легендарного бренду – цього разу для нашого мобільного застосунку. Офіційна авторизація точки продажу брендом CHANEL обов’язкова, адже тільки в цьому разі є можливість пропонувати оригінальні товари бренду. Ми пройшли цей шлях із багатьох кроків, аби першими в Україні отримати право продажу б’юті-товарів CHANEL у мобільному застосунку BROCARD», – розповідають у BROCARD.

BROCARD вкотре підтвердили власні стандарти та рівень технологічності – і це дозволило втретє отримати таку непросту, але таку бажану можливість пропонувати клієнтам CHANEL. Улюблені помади, тональні основи, палетки тіней, креми та, звичайно ж, аромати вже чекають – відтепер на відстані кількох кліків у застосунку!

Застосунок BROCARD доступний для завантаження в App Store та Google Play.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).